Followers

Sunday, 30 December 2012

SELAMAT PAGI BUTA KAWAN2 SEMUA..

Assalamualaikum semua...Rindunya pada kawan2 blogger saya ..Harap jangan kecil hati naa saya x jengah blog anda sejak 2 3 hari ni.

Baru sudah bw ..Saya cuba juga komen entry2 kawan2 semua..namun ada yg saya x sempat nak baca semua..tapi saya tetap singgah tinggalkan sepatah dua kata dalam entry..satu entry pon jadilah janji saya terjah juga..kesian kat kawan2, penat2 datang jengah dan amek berat pasal saya ..really appreciate..especially untuk rakan2 yang rajin singgah dan komen blog saya. 

"SEBAB ANDA SEMUA BEGITU BERHARGA BUAT DIRI SAYA. TANPA ANDA SEMUA , MANA LA SAYA SEMANGAT NAK BERBLOG. EH ADA X YG SAYA TERLEPAS PANDANG DAN X JENGAH?? KALAU ADA, SILA DEBIK SAYA DI KOMEN OKEH..KOH KOH. MAKLUMLAH SEKARANG DAH JAM 3.39 PAGI. RASA BERSALAH PULAK KALAU TAK JENGAH"

  • Sebelum balik kg, hari Khamis, saya ke klinik di Kinrara. Saya x sihat juga.. :(
  • Jumaat saya dan encik somi balik kg hantar barang untuk adik bertunang. (Saya tak tinggal dengan kelaurga kandung, dari kecik sampai besaq duduk dengan mak saudara , kakak arwah abah, jadi balik ni g umah mak kandung hantar barang hantaran sikit).. Encik Somi sakit gigi. Sekarang dah tampal dah kat KLINIK SINGGAM , Kedah. Selesema dia pon dah ok.. panas badan tu belum reda. 
  • Keadaan cuaca di sini ..panas. Petang tadi bakar sampah di halaman rumah...:)
  • Bila balik kg , kena tumpu pada bonda tersayang yang uzur (mak saudara yg jaga saya dari kecik dan saya anggap dialah ibu saya..hehe). Kesian bonda tercinta. Nasib ada kakak yang tinggal berdekatan. Anak2 buah rajin datang teman bonda.:) 

46 comments:

Aisy Nasiha said...

semoga semuanya sihat2 ye... lega ada adik beradik yg tgll dkt dgn mak, boleh minta diorang tlg jg mak sementara kita jauh ni.. saya pun, mujur kak long dan kak ngan tinggal berdekatan umah mak, selalulah diorang jenguk mak..

♥cikmOt♥ said...

Kak intan...sy dtg negk akak pepagi ni...mekasih akak sudi jengah blog sy...blog tk seberapa?

mama aryan said...

selamat pagi..intan dah sihat ke ni?
hari cuti jenguk pagi2 sebelum anak bangun tido la

redza said...

ramainya yg xsihat..semoga semuanya akan kembali sihat sejahtera. amin

ieda said...

yelah dik kan
janji ada tinggalkan jejak ..
kalau bukan di komen entry di komen box ;)

azievee said...

amboi pagi buta tu...have a nice day kak intan

Miss Mirror a.k.a Sam said...

You gi sponsor barang2 hantaran ke?. Beruntungnya adik you dpt kakak mithali mcm Intan.

Tihara said...

moga bonda intan cepat sembuh..takpe, kalau kawan2 tak datang blog, akak faham je :)

MaMa Rey said...

semoga cepat sembuh cik intan..cuaca sekarang memang buat orang selalu sakit2..

Nurhanis Zamshah said...

kak intan, hanis pun nanti dah nak sambung belajar. susah nak online, mesti dah lepas entry kak intan banyak sgt. :( huhu

Nisah Idham said...

selamat tengahari kak Intan..
baru sempat jejak kat blog akak ni..

semoga Bonda akak cepat sembuh ye.. (^_~)

Reena Onn said...

Hari tu saya pun baru je balik Kedah. Cuaca sana panas je kan? Hujan pun sikit-sikit je. Anyway harap bonda Intan cepat sembuh ye. Take care :)

zulaikha megat said...

salam kenal..jalan jalan sggh sini,meh ler jalan blog kak zu pulak..

http://ibuaniszulaikha.blogspot.com/

Zie said...

selamat pulang ke kmpung.. ziarah sanak saudara

deq's qienz said...

slmat petanmg buta ka??hahaa almdulillah sihat saja..kak pon sihat ke??

Reiko Masashi said...

smoga smuanya shat2 slalu :)

izan mama mia said...

mg yg sakit cepat sembuh...yang sibuk cepat lapang yaa intan

Myra Amira said...

kak intan, kite dtg jenguk blog akak petang2 ni... huhu

-meeSUPERGIRL- said...

cepat sembuh kak intan .. rindu akak bomm komen blog mee hehe

LYAfrina said...

SEMOGA MAK AWK CPT SEMBUH YE.. EMAK SAUDARA PON.. IBARAT IBU KT..LG2 KLO DIA Y bESARKAN KITA SJK KECIL LAGI

nanieybarnieylurviey said...

Moga semua ok2 belaka. Cepat2 sembuh.. Nani doa dari jauh :) tke ur time.. Da setel smue n da ok bru BW. Rsanye semua bleh faham.. Terlewat jenguk ari ni :)

nadia said...

nadia ingatkan nadia je bz kak intannnnnnnnnnnnn! :p kak intan pon busy jugak ye. :)

♥ ROS ♥ said...

moga semuanya cpt sembuh yer :)


**baru sempat blogwalking... sorry lama xjengukk..huhuhu

♥ ROS ♥ said...

moga semuanya cpt sembuh yer :)


**baru sempat blogwalking... sorry lama xjengukk..huhuhu

pinky said...

semoga bonda kak intan cpt sembuh...

best ya kak ada 2 ibu ni...=)

Deqla manjew said...

owhh... tak sihat yer kak.. alolo ksiannye kak...camne skng dah sihat lom? deqla blk dari melaka semlm kak..hihi...best kak.. tq sudi jengok blog deqla masa deqla kat sana.. :)

Mimie said...

gila kentang akak nih online pepagi..hehehehe

ct kektus said...

cuaca tak menentu ni macam sakit ada kan kak. harap semua elok2 je lah. :D

Ratu Hatiku said...

Musim org x sihat skrg nie.. Semoga cpt sembuh ya...

Riedaffya ibrahim said...

take u time ye sis..ade mase bole jenguk blog kite...jaga dri n happy new year..

wantie said...

selamat pagi buta utk kamu jugak.

Cikgu Ma said...

klinik singgam tu kat guar ka kota kak? lupa saya...

saya tengah sakit mulut kak..huhu

Falsya said...

Kecik hati kecil kite...hehehe..oooppssss, gurau2 jer...slow2 kakak ku sayang!!!

Chic Na said...

hai akak sayang dah sihat? sorry jugak lambat datang. take care tau.

selamat tahun baru kak. ;)

IntaNBerliaN said...

moga bonda akak cpt2 sembuh...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak sy xkecik ati pasal saya pun lmbat singgah blog kwn2...br balik bercuti ni mood pn ting tong lg hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akk nk address..nanti drop kt komen k tq

محمد رازيق said...

selamat tahun baru 2012 kak intan :) selamat maju jaya :)

nea lopah said...

Waalaikumsalam.... Salam tahun baru.
semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelum2 ini...

redza said...

lama xupdate ni dari tahun lepas lg ni..semoga da kembali sihat yer

Deqla manjew said...

rindu kak intan... hukhuk :(

munna said...

munna pun dah lama tak bw... mood hilang lepas kehilangan hari tu... ni nak balas semula jejak2 teman

Falsya said...

kecik hati kecik kite...hehehe...xde la kak intan..gurau2 manje jer..

semoga bonda tersayang sembuh seperti sediakala..amin2..

kinara kinatara said...

moga bonda akak cepat sembuh:)

wan nurul hezrina said...

bonda akak sakit apa?terlepas suda..semoga dia cepat2 sihat kay...
amin

akk rajinnyer update jam 3.pagi...nurul sedap tidoq..hahaha..tak pernah update pagi buta..

fieda said...

pagi2 buta ye...hihih