Followers

Wednesday, 5 December 2012

3/4 BLOGWALKING BARU SELESAI.

Selamat petang cayang2 semua..:) baru 3/4 blogwalking settle...tapi komen still x reply lagi...lunch hour amek masa untuk terjah jap..kesian kat kawan2 saya ...apapun saya hrgai sebab saya ada kawan2 blogger yang sangat supportive dan sangat2 memahami..huhu..(NAK NANGIS LEH TAK?) sebab terharu.. hehehe....

Apapun wanna wish u olls...happy blogwalking ya..yang mana yang follow, nanti kasi link ye..kang saya terjah balik...hehehe...MUAHKS! ...:P

32 comments:

Anum said...

happy working :)

❤Kamsiah❤ said...

salam ukhuwah dari akak...dah follow...

IntaNBerliaN said...

kdg2 rs mcm xckup ms nak bw kan.. hihii

Deqla manjew said...

alolo..nk nangis pulok akk kite ni..meh nangis atas bahu deqla... :)

Tihara said...

as salam

akak rasa kalau guna pop up window komen lg cepat utk line tenet yg kadang2 slow mcm akak punye ni..tp tu pendapat akak je..sbb akak rasa intan ni spoting:)

Falsya said...

hi kak intan..slow2 okayh..jgn smp xmakan pulak..;)

Chic Na said...

sama la kak. tgh bw tp nk habis dah. cpt2 sblum bos panggil jap lg. hihi..

Ibu Lala said...

Baru dapat singgah sini. Blog x leh buka kat pc opis since last friday. Nak update entrinpun tak dapat. Ni pun terjah via phone je

Cinta Misteri said...

Alolololo...syian nye dia. Abeh tu tak lunch ke darling? Kan dh suruh pelan2, dah tk makan bukan senak lg, gastrik plop.
Evryone paham kowtt..

TiranaAduka said...

salam adikku intan
Serius kata..faham sgt..layan santai blog tirana aduka tu..x de hal.a

Nick Nashram said...

saya punye baru nak start bw arini.
setelah 5 hari bercuti..huhu

intanfirdaus247 said...

tq yang!

intanfirdaus247 said...

salam ukhuwah kak....terima kasih..

intanfirdaus247 said...

kan ina..mmg x sempat..:)

intanfirdaus247 said...

tq deqla comel..:)

intanfirdaus247 said...

Waalaikumsalam kak tiha..hehe..intan mmg sporting,..kih kih..tp cemana nak wat pop up window tu eh

intanfirdaus247 said...

hye falsya..tq dear..hehe

intanfirdaus247 said...

cepat2..heheh...

intanfirdaus247 said...

xper..slow2 dear

intanfirdaus247 said...

Salam abang ta..hehehe...layannnn..:)

intanfirdaus247 said...

lunch juga darling..makan sambil ngadap pc..hehee

intanfirdaus247 said...

hye nick..wlcome back

azievee said...

Pun sibuk...hehehe

nadia said...

kak intan, moh la kita saling menerjah. :)

azniza.arshad said...

niza pun blogwalking ni. Nanti sudi2 la jengah blog niza ... ^_^
www.mamadarwisy.blogspot.com

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

take ur time.. kdg2 kita bz mmg tak sempat kan.. selalu berlaku pada mak juga hehe

Si Matatajam said...

X payah nanges2 la..Mai M tlg pujuk..

nadia said...

kak intan, nadia belum abissss BW lagiiii T__T
akak, nanti nak join next event blogger tak? dekat kl..

Mimie said...

chaiyok kak

TiranaAduka said...

uiks kena delete?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani pn xhabis bw n balas jejak g..komen tertunggak dh nk dekat 300 ni...huwaaaaaa rsa mcm nk angis jer sbb kesian yg rajin singgah komen wani lmbt balas

QasehnyaRania said...

takk pa pelan2 kayuh kak..
relax cool..