Followers

Wednesday, 26 December 2012

KORANG BARU PERASAN EHH EHHH


Snow kat blog ni da lama turun okehy.hmmppphhh..sejak bagi segak blog ni baru korang perasan eh..uwaaaaa..sedihnya…

Tapi sekarang tidak lagi…:) Dengan kesegakan blog saya maka korang sudah perasan winter sonata di blog saya.ahaks!!

(sila baca dengan lembut sambil tersenyum)..koh koh..kang ler saya bw ye…lapo nih ..ketaq da tangan wat keja..laporrrr..laporrrr…koh koh

28 comments:

Deqla manjew said...

snow kat cursor ke kak? haha.. deqla pun ada gak..kite mmg sehati sejawa kan kak.. hahaha

Anum said...

senyum2... :)

Deqla manjew said...

lorh..yeke... hahaha.. maknanya tak perasan jugak la kak... :p

izan mama mia said...

snow kat kanan tuu ker....snow cam bunge2 jew tuu..hahaha

Mimie said...

sy pun bru pasan kak....hehehe

nanieybarnieylurviey said...

bru perasan nih... :) hehe..

nanieybarnieylurviey said...

bru perasan nih... :) hehe..

Cheq Kaq said...

akak..snow nyer turun sebelah timur je kak..sebelah barat takde..lapo?nk join lunch!koh koh

jaa jaa said...

lorr, saya pun x perasan ada snow winter sonata kt tepi tu...

Riedaffya ibrahim said...

pi makan dlu sis..

redza said...

ohoo baru perasan hehe

Jue Jaynee said...

hihihii nampak2.

ct kektus said...

tapi kak, kenapa snow ada kat blah kiri je ? blah kanan kenape tak ada. hehee

mama aryan said...

akak tak perasan pun sebelum nih..ala nampak sgt akak tak prihatin kan..

Falsya said...

dh lama dh perasan tp baru nak tegur..agak2 jadi x alasan tuh..kuikuikui

Nick Nashram said...

baru perasan..haha
macam sonata musim salju pulak.

wan nurul hezrina said...

patutlah ketaq lutut masuk blog akk.banyak snow kira akk snow whitelah kan?kan?hehe

Kakzakie said...

Snow di cursor tu dari dulu kot? Ada warna lagi - snow biasa putih Intan punya ada warna tak ke hebat hihi...

Deq's Qienz said...

pulun geja smpy tak makan..mkn tuh baca doa tau..hehee

shasha yacob said...

musim salji , katakan hiihi

Chic Na said...

hikhik.. jgn sedih2 kak. baru cikna tau kenapa tak perasan. sebelum ni background akak putih kan? errr betul ke? kikiki..

Nurul Faiz said...

kelasss kak Intan :)
I like snow.

merpatisejoli45 said...

sy dh prasan lame dh pn kak.heheh

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam akak..
hohoh..jenuh cari,, rupenye snow kat pointer upenye.. mmg perasan dr mula2 cma masuk cni lagi.. hihih

gdsbnga said...

Laptop kite problem . Jadinya skrg ni kite blogwalking pakai  BlackBerry® jeeee (˘̩̩̩^˘̩̩̩) . Dan sb tu jugakk dah lama tk singgah blog akak . Kite pung tkthu acane rupa blog akak skrg ni :(

Che Rosliza Che Mat said...

nampak hihihi

Kesuma Angsana said...

amboi hebat ni

IntaNBerliaN said...

sy pun tergolong dlm golongan yg xperasan jugak.. hihii