Followers

Tuesday, 25 December 2012

DOODLE BUATAN SENDIRI BUKAN DODOL BUATAN SENDIRI YE


Salam semua....haaa.tengok gambar kat atas tu..doodle buatan saya sendiri menggunakan photoscape...koh koh..kelakarkan..Tangan keras tapi tak malu nak tayang juga kat hampa semua..Ni disebabkan dah x ada keroje dan search tutorial buat doodle.. So jumpa la kat sini...simple dan mudah. Boleh ler sapa2 nak buat belajar DI SINI...

34 comments:

mama aryan said...

ok la tu..klu akak yg buat ntah lagu mana jd nya

Nisah Idham said...

akak, walaopun nisah konpius sekejap. tapi nisah tetap nak puji jugak.

terbaiklah kak, boleh usaha lagi muahahaaa !!

Cikgu Ma said...

ok je kak...tutorial azzah tu =)

Ina Haireina said...

ok la tu.. jadi jugak doodle.. kalai sa\ya buat.. kompem2 jadi dodol.. kekeke..

jaa jaa said...

hehe.. ok la tu.. menarik..saya pun x reti nk lukis...

Aisy Nasiha said...

asah bakat nampak...pandai juga ni...

shasha yacob said...

ohkeng lah tuh :)

nanieybarnieylurviey said...

Ok la tu kak. Jadi laaa.. Nani lgsung xreti nk berdoodle.. :)

redza said...

err!!!

Reiko Masashi said...

rajin akak duk gna photoscape 2.:))
lpas ni bleh la gna Photoshop plak :)

p/s : mmg sjak sy bljar,dh 3 thn kwn2 apa smua pggil sy reiko :) ada sjrah nma 2..hehe

Chic Na said...

comel. okla utk first timer kak. ;)

Azhafizah Md Nor said...

practise make perfect kak ^__^

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ok la tu. Kak Mirror langsung tak pernah cuba.. lagi dasyat!. :D

Cinta Misteri said...

Hahaha..sori trgelak besar.
Ok lh tu, tp cute

kinara kinatara said...

nice tyr kak:)

kinara kinatara said...

nice tyr kak:)

kinara kinatara said...

nice tyr kak:)

Deqla manjew said...

Doodle tweety ke tu kak? hihi..xpela kak...atleast cuba...dr deqla ni x pernah pun cuba..huhu

onie said...

buat lagi,lelama lembut la tangan tu kak :)

Si Matatajam said...

Kira ok la tu kak Intan..M ni lg x berseni..hi hi

Mia Kassim said...

Ok le tu....bukan mcm sya takde bakat seni huhu

Falsya said...

kalau kak intan jd gitu..kalau falsya xjadi ape pun..hahaha

Cheq Kaq said...

jadi gak akak buat..kalo cheqkaq ntah ke dlm kawah dh doodle tu..memang jadi dodol laa...koh koh koh

the malay male said...

Ada bakat

izan mama mia said...

okeylah bt pertama kali..nnt cuba lagi yew..hihi

Mimie said...

terror la gak tuh

wan nurul hezrina said...

ok what??mata besaq tapi rabun..hahaha mcm nurul jer2..cumillah2 keras2 tanganpun.nurul tak pernah try lukis doodle lagi..hehe

miza yusof said...

comel :) percubaan pertama menjadik. lama-lama mahir laa kak :)

QasehnyaRania said...

morning akkak ;D
kra ok la tu ada juga ghope..
akak ditag..jom tengok

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

QasehnyaRania said...

morning akkak ;D
kra ok la tu ada juga ghope..
akak ditag..jom tengok

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
hihi..kira okeyla tu..keras2 tapi berseni.. cma ni langsung..hapa pun nan hado.. hihi.. tq for sharing,kot tetiba rajin nk buat doodle leh try ! :)

Adriana said...

boleh asah lg bakat

gdsbnga said...

Kite dari dulu nak blaja buat doodle . Tp tk blaja blaja jugakk . Siap dah download paint tool sai ni . Satu hapak tk buat . Buat header blog pun tk lepas . Akk tgoklah btape simple gilanya header blog titew . Hiks

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok la tu kak ada jg rupa..klu saya buat ntah jd apa pulak haha