Followers

Tuesday, 4 December 2012

::BUNTU::SO I JUST TULIS JE::

Assalamualaikum dan selamat pagi semua "cinta" saya pagi ni.. So apa yg korang rasa hari ini?. I mean mood..Mood saya today ..ermmm mcm mana ye..macam kapal terbalik dan pusing balik pada kedudukan asal..boleh gitu? hahah...Saya buntu dan blur...tapi lebih kpd blur kot..tatau kenapa..Hari ini datang opis mcm kurang bersemangat ..hohoho. Kalau saya ialah seorang boss, mesti datang then relax, bancuh2 air, goyang kaki and main2 fb mcm tu.Err ada ke boss gitu??.Masalahnya saya kuli jew..

Anyway, sy semalam khatam tgk Istanbul Aku Datang. Encik SOmi pon menempek juga tengok walhal dia dah tengok gak. Saya pula tengok movie sambil tersengih2 sorang then......---->

" Oiiit! apa nih tengok je sengih2!" Encik somi sergah.
" Ala, sweet la tengok Beto dengan Lisa nih!" saya balas.
"Ni ha, beto awak nih depan mata segak bergaya," kata Encik somi sambil buat rambut ala2  Beto dalam filem tu. Rambut Beto kan nampak lembut je kan dalam movie tu..isk isk..:P

Saya pandang dia atas bawah terus x nak pandang dia...Geram...hehehe..Tapi kan sweet la tengok depa.. Tak perlu hero gagah bagai cukup cuma jalan cerita yang betul2 dapat menangkap hati penonton and it;s done.! kan ..Saya rasa production team yg buat this movie ialah team yg buat program 3R dulu. If i'm not mistaken la...so which part dalam movie ni yang paling korang suka..? the most ok..:)

So , this is the story for today!..opss..maybe pagi ini..hahah..tata

14 comments:

nanieybarnieylurviey said...

XTGK LAGI.. HEHE.. Beto punye lakonan mmg xmengecewakan.. best die berlakon.. :)

seru mood akak.. kasik semangat sikit.. :)

Falsya said...

kak intan..falsya pun suke sgt tgk beto tau...of course la suke jugak tgk Istanbul Aku Datang..sweet kan..hhehee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Istanbul aku dtg bestkan hehe..wani pn suka tgk beto n lisa :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani klik tourism australia

murni said...

tak dapat lagi nak tengok istanbul aku datang . :( teringin ramai ckp sweet . . ~

Deqla manjew said...

x tengok pun lg..hihi...best sgt2 ke? ajak hubby tgk tp dia x nk tgk la..huhuhu

pinky said...

baru jer tgk movie ni...tgk online jer....

IntaNBerliaN said...

sy pun rasa nak tgk jugaklah... best plak

Mimie said...

tak tgk lg citer nih

Chic Na said...

akak syg.. cheer up ok. senyum selalu. ^_____^

cikna pun dh tgk. sweet je kan beto ngn lisa. ;)

TiranaAduka said...
This comment has been removed by the author.
nadia said...

ruginyaaa, nadia belum tengok lagi kak intan. T__T
kesian kannn.

Si Matatajam said...

M suka Part Lisa naik skuter ngan Beto..so sweet

TiranaAduka said...

cermat sikit adik ku intan.
Bca komen 1 pesatu..relexs..jgn kalam kabut..

Ish intan ni..tapis2 la sikit komen2 tu.. Ta dah delete komen ta kt atas tu.