Followers

Thursday, 20 December 2012

Jangan Datang Jika..


Jangan terjah blog saya jika hanya anda memerlukan bantuan saya untuk membantu anda memenangkan anda dalam sesuatu peraduan ya jika anda tidak pernah bertegur sapa dengan saya sebelum ini sedangkan saya sudah singgah ke rumah anda berkali2 namun x pernah pulak walau sekalipun anda jengah ke rumah saya dan bertegur sapa dengan saya.  Terjah ke rumah saya hanya untuk minta bantuan ??? Hahaha.kelako..

Takper, kawan2 blogger saya yg ada baik2 belaka..hehe..yg mana cenggitu maaf la ye, saya stop follow yer..:) heheheh

Saya tak perlu disuruh untuk membantu anda kerana saya dengan rela hati  akan membantu kawan2 yang sememangnya ikhlas dalam dunia blogger ini untuk berkawan..

Jadi , nak jadi blogger jadilah orang yang ikhlas dan tidak sombong. Kalau tak sombong, kita pon sanggup tolong tau..haha..kan kan

P/S : kejadian ni dah lama..tetiba teringat lak..haha..saja ja wat entry n

35 comments:

pinky said...

hehehe...marah nampak kak intan ni...sabar2 ya kak.... biasalah org ni... rmbt je sama hati lain2....

redza said...

betul..betull...betulll

selalulah terjah rumah saya yer :)

abah khalisha said...

singgah tengok apa yg dibebelkannya..hehehe

Chic Na said...

betul tu. huhu..

kdg2 tak kenal pun tetiba je komen nak mintak tolong vote la ape la. hurmmm..

syiela said...

setuju.. tak pernah dtg pun tetiba minta tlg vote pulak huhuhu

MulutPayau said...

Betul tu dik....yg penting kita ikhlas dan tidak sombong.......

Aisy Nasiha said...

Wah. Entry panas ni,tp bagus jg...baru org yg buat gitu akann terasa

Mimie said...

siapakah?hehehe

Cheq Kaq said...

Cheqkaq ikhlas smpai mati follow blog akak!hahahahahaha

Nurul Faiz said...

suruh dia bagi pengeras la kalau cenggitu. huhuhu.

izan mama mia said...

mmg pernah terjadi..tetiba jer ada dalam komen n kat kotak jerit...

MaMa Rey said...

betul tu intan..jadilah yang ikhlas..jangan sombong

Nick Nashram said...

kan cik intan dah marah..
bukan nak kata apa.
time ade contest ke hape, blog cam kita ni la yg dicari.
bukan ikhlas nak komen atau follow.

Che Rosliza Che Mat said...

betul tue intan...nak orang datang blog kita...kita mesti singgah blog mereka terlebih dahulu...Inshaa Allah...dengan begitu..baru orang singgah blog kita...

Deqla manjew said...

Hahaha....yg pasti bkn deqla kan kak...ish sape yg brani buat akk ku ini terguris rasa??? Meh nk pelangkong kepala dia.huhh...mrh ni...

shasha yacob said...

saya tgh dala proses buat bloglist khas buat pengomen dalam blog saya hihi. takut nanti di lebel sombong. malai eh

mama aryan said...

betul tu intan..akak ni nak tambah kawan je bila berblog nih

Nadia Elena said...

kalau kat FB ni memang dah patut kena unfriend lah kannn..hahahaha... =)

Nurhanis Zamshah said...

haha. betul betul. macam macam la orang ni kan. tapi apa pun, buat apa2 pun perlu ikhlas, betul tak kak intan? wee

Che Rosliza Che Mat said...

Hai! Intan...tak payah bahasakan kakak gan CR...hihihi...kita cuma beza setahun jer...

nanieybarnieylurviey said...

Tu dia da kuar daaa.. Betul tu kak.. Dtg berkali2 mtg tlg votekan. Adeh.. Smpai cm tu skali desperate.. Da la xkenal. If kte kenal ok jgk. Xmesra alam la org mcm ni :) xsukeeeeeee

Falsya said...

kak intan..baru nak mintak tlg vote kan...ehh, tp falsya xmasuk ape2 contest pun mcm mana kak intan nak vote..larikkkkkk!!!!..hahahaha

❤~Emma Abduh~❤ said...

hihi,,sabar sis... :)

Reiko Masashi said...

btul 2 k.intan
muncul tba2 bla nk mntk tlg je..kta hri2 singgah tmpat dia, dia lngsng xdtg umh kta..

nadia said...

nadia pon gerammm kak spesis macam ni. sombong sombong baling ke lombong baru tahuuu! ;p

gdsbnga said...

haha chill kak intan chill .
jadinya jangan follow blog yg akak rasa tk berkenan . kite tk suka org suruh kite followw dia sb dia follow kite , tp sekali tu je singgah blog kite . so mmglah kite tk follow . tu mmg jenis nak tambahkan follower je =..=

Jue Jaynee said...

hHhHhHahaaha no komen.

orang cenggini..xmalu kali,,hahaha
ntah lah.perangai orang ni mcm2.
Tapi betulla..xkenal.tettiba je...

Mrs Velentine said...

hahaha...MV malulah mau minta tolong smpi dtg tempat org huhu..MV bukan kan kak..huhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

betul2, kalau kita ikhlas insyaallah org lain pun ikhlas berkawan dgn kita..

dah lama dah x join contest meraih undi ni, mmg kena buat muka x malu kalau nak meraih undi sbnrnya, tp setakat ni eija x pernah lg la terjah blog org yg kita x kenal utk meraih undi..

merpatisejoli45 said...

haha.ignore kn je org cmtu kak,
sy pn penah gk jd cmni.bla nk mintk tlog lju je. pdhal diri tu xmesra alam sekitar.hehe.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
hihih.. pernah mengalamai situasi mcm ni dulu.. hmm...

Kesuma Angsana said...

setuju2

wan nurul hezrina said...

agreed.=)buat apapun kenalah seihlasnya sbb bila ikhlas kitapun senang nak melakikan apa2 perkara

Si Matatajam said...

M pun ada gak yang buat camtu.. Tetiba singgah suh vote dia..lps dah vote terus ghaib x tegoq kita dah..hmmm.sedih plak..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

betul tu kak..nk jadi blogger kena la ikhlas kan