Followers

Saturday, 22 December 2012

JALAN2, TRY2...

Hari ni ke Giant shopping barang dapur..Lepas tu dekat ground floor ada motor2 SYM.. Saja kami p try2 rasa kesedapan superbike dan skuter2 sym.. Best juga.. Saya pon naik atas skuter VTS  dan encik somi pun snap. Dia cakap ok, dah amek. 

Tapi, lepas dah jauh jalan, saya cek dalam phone, x ada! Dia cakap laaa. ada, tekan sini tadi masa amek pic.. Hmmmmprhhhhh!!!! dia tekan salam butang lah! Bukan butang kamera!! Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Buang masa je bergaya bagai nak rak tadi. geram betol. Nah, gambar dia ja la duk upload..hehe




24 comments:

Deqla manjew said...

Hahaha....entah2 kak intan x dok pun ats motor tu...propa yer? Hihi

intanfirdaus247 said...

deqla..jgn main2..haha..kak intan kalau tgk superbike mata naik buntal je..haha.walaupun xada motor gini tapi tetap nak posing...kih kih..sekai kan dia salah snap..adehhh

Cheq Kaq said...

En suami Kak intan dh buang kot gmbar tu,dia dh tau dh..kalo gmbar akak xde,mesti akak upload gmbar dia!hihi..pandai pandai pandaiii...:p

Deqla manjew said...

Haha...yeke kak..sadis bonar tu.penoh gaya dok atas superbike tp rupanya x snap...adeyhh..deqla tukang gelakkan akk je la..hahahaha

MulutPayau said...

Alahai ciannya.....tak pe, lepas ni kalau ada peluang snap pic bnyak2 ya dik..tapi pastikan pic tu ada ya..hehehe...

mama aryan said...

hahahahaa..akak gelak dulu la,sian intan ye penat je bergaya,tp gambor nan hadoo..en.suami sabotaj la tu

Aisy Nasiha said...

sayangnya gambar xjadi.. Next time boleh amik lagi, kali ni check dulu ada ke tak ada.

Falsya said...

alaaaa, rugi2 tersalah tekan button..kalau x boleh tukar nama SYM jd IYM..hehehehehehe

nanieybarnieylurviey said...

Hehe. Sian akak.. Adehhh.. Kemain la bergaya tetiba check balik xde.. Next time after snap akak terus check.. Hehe :)

Teringin nk bwk superbike tp motor biasa pun xlps. Fobia!!

Chic Na said...

cikna minat superbike jugak. huhu.. tp nak naik motor pun mak tak kasi walaupun ada lesen. mak ckp bahaya.

boleh pulak abg firdaus silap tekan butang. sayangnya. esok pegi lagi kak snap balik. hihi..

gdsbnga said...

tak minat motor tak minat superbike . hahahaha . start motor pung tak reti , inikan lagi nak bawak motor .

Nick Nashram said...

tu kawasaki ER6n..
memang style.
dapat sebijik tinggal da keta..haha
harga pun cantik.

redza said...

gmbar en somi pon xpe..bia dia glemer sikit kat blog ni

miza yusof said...

alahai, sian akak gambar tak disnap. ini mesti taktik suami akak. hikhihk :D miza tak berapa minat sangat dengan moto cemni. suka tengok je :)

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi nampak motor kuning jer...muka hubby intan blurr sikit gambarnya...

Nurhanis Zamshah said...

haha. sabar kak intan. sekali sekala biar encik somi jadi model hehe

Azhafizah Md Nor said...

takpe takpe jgn sedih kak..pasni leh posing sakan kalau ada camni lagi.

Mimie said...

hahaha...ape pn x boleh

Prince of Noob said...

mak aih cantiknya superbike tu, bila la nak merasa huhuhu... btw done follow u - Noob

ct kektus said...

hihhik sekali salah tekan butang dah.

Si Matatajam said...

Alahai sian plak, salah butang la plak..

QasehnyaRania said...

acaner leh salah tekan butang..

maaf akak lama tak singgah..ciksu bercuti blk kg mkan kenduri ;D

akak sehat?

wan nurul hezrina said...

hahaha kesian akk.sabar ek kak sbb sabartu separuh dr iman tapi nurul tak bleh tahan nak gelaknie.hahaha

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..

hihi..seronok jln2 cuci mate ni..
wow..blh tahan smart moto tu..

adehh.. sabar kak sabar.. hihih..