Followers

Friday, 21 December 2012

SIAPA KENAL ORANG ITU?


Assalamualaikum..
Hahah..entry kontroversi je kan semalam…hehe..saya “cool” je..hew hew..sebab tetiba teringat ada orang macam ni  tapi kjadian sudah lama…hoho..saja nak hupdate…

Hari ini nak ceghita apa ya…ok, selama ni duk tertanya jugak, sapa penah tengok cerita2 hiburan kat TV9?

Sapa entah yang sorang tu dia tu rajin komen fesyen artis…tapi orang ni dah tua, rambut pendek..pakai spek bingkai hitam…pakaian dia vogue giler walaupun dah tua..kui kui..

Ala, nak letak gambar sebab baru ni snap pick kat tv x leh pulak, pc kat opis n xleh “gigi biru” pulak…adeh…nak search google  tatau nama. Sapa tau? Encik somi mak bulat mulut tgk…dia tanya, saper tu??? 

31 comments:

Aisy Nasiha said...

akak ni buat suspen je.. siapa dia ni? story la

Chic Na said...

pernah tengok tapi tak tau sape kak. cam tak glemer kot. huhu..

Anum said...

siape ek

Mrs Velentine said...

lelaki ker>>>@ perempuan

Jue Jaynee said...

ala siapa tu? mcm kenal je ni

redza said...

sy pom xtau..jarang sgt tgk tv hehe

Aisy Nasiha said...

kak, Naim tu nama anak saya lah..hehe, nk kenal ke?

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

skrg ni jarang sgt dpt tgk tv citer yg kita nak tgk sbb selalu kena berebut ngan anak n asben, anak sibuk tgk kartun, asben sibuk tgk bola..huhu

LADY EMMA said...

sy pn x tau nama dia.
tp husband sy tekejut tgo dia. hahaha.
nak tiru fashion police kat E! la tu.. :D

Rara Nasiha said...

alamak nak tolong pun tak boleh. tak tau hihi

nanieybarnieylurviey said...

siapakah itu?? hehe

Ratu Hatiku said...

Ala xtau...kalau tgk pun Galaksi jer lain2 x tgk :P

Mimie said...

pernah tgk tp kan jap je tak bokonan bijik mato den nengok die.dh tuo2 mau pkai vogue2 ko?apo pun tak bleh...

wantie said...

sapa ek? azwan Ali ke?

ieda said...

alamak .. sape erkkk ???

Qhaifa Nur said...

siapa tuh...nak komen hal org lain nie he..he..

Nur Abu Bakar said...

Mcm penah tengok...tp xingat gak :P

Nur Abu Bakar said...

Owh, pengacara hip tv richie rachman ker???

4feet8 said...

perempuan ke lelaki? ala..tak tgkla..

Mia Kassim said...

Sapa tu?

Falsya said...

aallaaaaaaaaa..mana gambo?...joyah nie nak tau sape..hehehe

mama aryan said...

akak pun taktau..ce cite ce cite sapa tu?

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
hohoh..cma pernah tgk citer tu..yg bab die kutuk2 cara retis berpakaian..
tp sekrg ni x ingatla plak name die....

Deqla manjew said...

suspender betol la akak ni..sape erk???

Kesuma Angsana said...

sah2lah KA x kenal ni hehe

izan mama mia said...

x tau !!

Cheq Kaq said...

tak suke rancangan kutuk2 orang, suke rancangan tanyalah ustaz jer..;p

wan nurul hezrina said...

tak tgk plak rancangan2..huhu

deq's qienz said...

sapa agknya tuan/puan empunya yag akak tanya nih ek??xelh nk jawab la tak tau sapa..hahaa

Si Matatajam said...

M x tengok..gaya2 tu macam Richie Rachman...kalau x silap M la..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

saper kak saper kak..haha tetiba menyebok