Followers

Saturday, 15 December 2012

First GA For My New Site (CCW)



Nak join GA, so nak buat entry pasal kraf tangan yang saya pernah buat dan miliki. Sape2 nak join leh ler click banner ya.


"Barangan kraf tangan yang saya pernah buat ialah bekas pensel dengan kain. Saya buat sendiri tau tapi masa ni zaman sekolah lah. Masa tu mana la ada kamera nak snap sebagai  saksi dan bukti..zaman awal sekolah menengah . Buat bekas pensel tu siap letak sponge kat dalam , kira bagi nampak tebal la. Besar tau bekas pensel saya ni sebab boleh letak banyak pensel, pembaris dan macam2 sumbat je dalam tu. Walaupun tiada nilai di mata orang lain, tp saya tetap bangga sebab dapat buat sendiri..satu kepuasan!"

Kawan2 saya yang comel yang saya tag ialah:
Si Matatajam
Chic Na
Naniebarnieylurviey
Aisy Nasiha

13 comments:

fieda said...

good luck ye..

redza said...

gud luck!

nanieybarnieylurviey said...

Gd luck.. Eh nama nani pun ada :) if on kt pc nnti nani join. Ari cuti biasa mmg fully ngn phone je. Komen n update :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak :-)

izan mama mia said...

good luck...berseni juga yer..

Reiko Masashi said...

kak intan : thanks join...sy pun xpsti mcm mna nk tau org tag kta ke x..yg sy tau tuan blog yg tag tu la kna p bg tau org2 yg dia tag dgn sndri nya :))

Chic Na said...

eh kena tag. hihi..

kreatif la tu kak. takde gambarnya ek.

Mimie said...

gud luck

Mimie said...

done ikea

kinara kinatara said...

kina dulu pom suka wat pensil case sendiri..huhu:)

Deqla manjew said...

good luck kak...

eh akk lupe nk bgtau.. deqla bkn bisnes baju la..just wakil utk tempah baju GSF tu je...hihi..

nabilah_2908 said...

errr...tangan saya keras lagi tak berseni..

bab2 kraft ni jgn la bagi pada saya..mmg tak menjadi punya la..huhu.. :)

wan nurul hezrina said...

gud luck kak intan