Followers

Friday, 14 December 2012

SET PEPLUM + SKIRT

MALAM NI MOOD NAK BUAT ENTRY BAJU2..HAHA...X MO BELI X APA, LAYAN JA MATA
YG NI SET YER..SEKALI DENGAN SKIRT ..BAJU TAK JARANG YE PUAN2, CIK KAK2, CIK ADIK2...
BOLEH PM KAT EMAIL SAYA intanfirdaus247@yahoo.com ATAU PEGI KE FAN PAGE SAYA YE. STOK TERHAD .

Top: 
Length: 77cm 
Bust: 78-90cm 
Shoulder: 33-36cm
Sleeve: 55cm
Waist: 60-80cm
Skirt:
Length: 98cm
Waist: 60-90cm
Material : Lace Full Inner Lining , Mercerized Cotton ( Skirt )
Description : Back Zip.







11 comments:

QasehnyaRania said...

oh..cantiknya..

izan mama mia said...

cantiknyer...

ieda said...

sekarang nie memang tengah fenomena peplum kan , tapi akk x tahu apa yg menarik ngan peplum nie huhuh

Kesuma Angsana said...

very nice one. KA masuk keje ari ni dan atas meja dapat surat dari pos mesia. Call pos dan theyall kata duit stem x cukup dan tempoh collect dah tamat. Rasanyer yang itu kiriman dari intan kot ! so x leh nk buat apa dah hehehe

Mimie said...

zmn peplum melanda

IntaNBerliaN said...

cantiklah kain lace

intanfirdaus247 said...

QR: terima kasih
Izan:tq...
Kak ieda kena cuba dulu..hehe
Kak KA: ;( cian akak..sowi yer..sedih nyer rasa ..bersalah pon ada.
Mimie: ya betul
INa..: hehe..kan tq

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantiknyer

Si Matatajam said...

Cantiknya putih dan pink bila digabungkan..

Deqla manjew said...

deqla kalo pakai ni mesti jadi labuh.. hahaha..

wan nurul hezrina said...

bju2 cun lah