Followers

Monday, 24 December 2012

TADAAAA!!

Koh Koh..Nindiaaaaa nak habaq bagi kat hampa semua..

"Mempersembahkan blog baru saya!"

Mesti hampa semua duk garu kepala kan kan, duk kata dalam hati."Peddiaaa kak intan nih, x ada apa2 perubahaan pon"! tapi aku pedulik haper...koh koh koh!

Jawapan: Ya memang,..memang x ada perubahan apa2...x ada buh gambaq sapa2 pon dalam blog nih.x ada KPOP pon..hahaha..ni cara2 orang yang tak reti apa2 edit bagi..buh wana sikit, tulisan bagi herot2 sikit..buh kaler tab bagi naik seri sikit..ubah waner tajuk kasi pink sikit!! haaa tudddiaaaa...ni la cara kami yang x reti ubah blog ...koh koh!! tapi kira menjadik jugak laaaa kan kan


KAMI GHASA LA NI BLOG KAMI  SEGAK DAH ..Tapi sapa2 nak tulung bagi lagi segak habaq la naaa...koh koh..hampa tgk tang header nun ataih kepala nun..ada kala2 lagi

29 comments:

nanieybarnieylurviey said...

hehe.. da nmpk lain da... xpe la kak intan.. slow2.. nani first blogging sampai skg asyik duk tukaq baju blog n header je.. ble da bosan tukar.. adehh..

yeayyy da nk balik daaa

redza said...

tu dia..kaler pink gitu

Tihara said...

akak pun nak ubah bg tulisan beso sket..hehe

cara org maleh melawo akak ni..
blog intan makin lawo ni, takleh jadi :)

Tihara said...

ooo blog akak mcm blg owang tua ye..haha
mentang2 la dah nak naik thn baghu nih..
hukhik
blog serius tapi mesra ey..
okay dah ni..
tak payah hias bagai..cer tgk blog
cik hanis zalika..sempoi
duk camtu jugak lah,tak tuko2..hehe
nanti kita boring tuko color len plak..
pasni cop akak nak kaler purple :)

onie said...

ONIE INGAT PUN NAKNOK EDIT BLOG SEMPENA TAHUN BARU NANTI,KAHKAHKAHKAH..TAPI NANTI LA DULU,HAHA.......HAWAT TAKDAK BACKGROUND?

Chic Na said...

amboi sakan dah berkaler2 gitu. siap ada snow turun lagi. taula esok nak christmas. hihi.. edit sikit2 kak, lelama nanti cantik la. :)

Zie said...

cantik blog depa.... me biasa biasa saja

izan mama mia said...

ada sikit perubahan...tulisan sikit besar.. :)

LYAfrina said...

hih,,xpe..asalkan..kita selesa & mesra blogger

Nadia Elena said...

haha lawak la kak intan ni..koh koh..

ct kektus said...

ok lah tu kak, adalah editnya jugak walau tulisan je kan. hihii

tak pe, lepas ni mana tau lagi expert kan. :)

Reiko Masashi said...

xpe akak, nk blajar kna slow2.nnti lma2 blog akak lbh cun melecun dr blog sy yg xbpa cun 2 :)

Nurfara Hani said...

patot la rase lain je masuk blog akak.

Cikgu Ma said...

kak intan guna simple template kan? ikut ja tutorial kak..menjadi punya..saya suka robek sendri..sampai la ni bertekap amik tempahan plak..haha...tapi dh stop sat... x larat..sakit pala main kod...

Nurhanis Zamshah said...

amboi, rajin nya kak intan upgrade blog ye. hehe comel comel

Cheq Kaq said...

Mak aiiiii....dh segakkk dh nii Kak intan oii..nk segak tang mana lagi habak maii..letakk intan berliann seketui duo mesti lagi segakkk nooo....koh koh koh..
**ooo emm jiii...cheqkaq ckp dh mcm k.intan dh...:p

kinara kinatara said...

segak dah kak blognya..:)

Nurul Faiz said...

nice kak... dekat belah kanan ni ada plak bunga macam salji :)

Aisy Nasiha said...

Rajinnya akak godek sdiri.. Praktis selalu, nanti makin cun lah tu...

Chic Na said...

yeke dah lama benda tu ada kak? camne cikna boleh tak perasan ek. uwawawa.. sori kak ampun kak, maafkan cikna. hihihi..

Si Matatajam said...

Wah dah lain blog ni..tadi M bw melalui Mobile version so x nampak perubahan yg ada bila dah tengok melalui web version, fuh santekkkk arrr.makin cun melecun..hope semangat berbelog bertambah ye akak..

mama aryan said...

segak dah tu..akak lg x gheti

Deqla manjew said...

Hihi..bantai je la ikot mn pun kak..blog kita sekati kita la kan..haha...ok la dr xde lgsg..deqla mula2 mcm akk la...pastu ssh sgt mintak org je buatkan..mmg x pakar nk edit..huhu

Falsya said...

ade snow2 lagi...hehehe

Mimie said...

yg penting kaler pink n snow2 lg

wan nurul hezrina said...

nurul mmg mintak tulun sama org jer kak..mmg ku tak reti n takut nak edit2..huhu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
hihih.. dah segak sgt ni..
okelah tu..font pun menarik mata memandang..

suka :)

miza yusof said...

tedia, utagha habeh.haha. okay cun dah ni kak intan. miza pun beajar edit blog dok refer tutorial yang ada ja. kadang menjadik kadang serabut gak la kepala dok main coding. hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pandai akak dok godek2 sendiri...cunn la