Followers

Monday, 10 December 2012

IPRO BRAND MALAYSIA

i3 pic taken from : forum.lowyat.net
Salam semua.Salam hari Isnin..Rasanya yang gila gadjet dan benda alah teknologi terkini mesti dah tau awal pada saya  kan kan..mesti sy ni dah tertinggal ketapi tapi saja ja nak share, upernya Malaysia pon dah ada brand sendiri cam kat bawah ni , murah je ..Owh terlambatnya saya!! haha.Orang dah sampai bulan saya baru kat bumi....yg lebih arif tentang hal ni, apa komen korang....dari semua aspek la..tahan, kualiti dan bla bla...sila2 komen ye..:)

18 comments:

Anum said...

wow makin canggih nie

Mimie said...

sy pun tak tau jugak....

Ratu Hatiku said...

ooo...ada erk yg Malaysia pya...hehehe akk pun baru jerk tau...

redza said...

xpernah pakai yg buatan malaysia ni eheh

nanieybarnieylurviey said...

xberani nk komen.. cume if nk beli gadget mcm ni kena tgk betul2 specs.. especially tang bateri, video n sound.. sbb nani ada tgk yg made in malaysia video pecah..

p/s: bile nk siap kan manuskrip tu kak intan.. :) :)

pinky said...

baru tahu...canggih jgk kan...

Nick Nashram said...

saya punye obses ngan laptop.
nset kurang sikit.
lebih2 lg kalo tgk macbook.
tapi mahal sgt..huhu

Cinta Misteri said...

Tktau plak yg ni. Guna aplikasi endroid ke?

ieda said...

aduhh akak memang ketinggalan lahhh
x pandai bab2 gadget baru di malaysia nie
tgk jelah ;)

nanieybarnieylurviey said...

komen kt sini : nani xthu if samsung.. biasa if samsung ni download blogger droid .. sng nk update blog..

Chic Na said...

err baru tau jgk ni kak. lagi teruk. huhu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani lg xtahu ni baru tahu bc entry akak hahaha

deq's qienz said...

aha mmg ada pon..function dia semua macam android,,huhuu

Si Matatajam said...

M pun baru tau la akak..tu pun sb baca kat sini. Ha ha...

kinara kinatara said...

eh..alamak kina x taw pom..nyh baryu tahu..:)

mama aryan said...

Akak pun sama tertinggal ketapi ni

rahimi rashdi said...

Brand ni mmg bagus,sye pkai ipro s5 plus. X de hang.

rahimi rashdi said...

Brand ni mmg bagus,sye pkai ipro s5 plus. X de hang.