Followers

Saturday, 15 December 2012

BLOGGER NANI

Salam semua, hari ini saya nak review sikit  pasal BLOGGER NANI.. Nani salah seorang yang rajin komen entry2 saya dan kini kami bersahabat baik di alam maya. Sape2 yg belum kenal Nani boleh ler click picture tu ke atau terus ke link yg dihighlightkan tu ye..:)  Banyak info2 kesihatan, kecantikan dan lain2 lagi yang dikongsi oleh Nani. 

Meh kita saling kenal mengenali dan mengeratkan ukhuwah sesama blogger. Nanti saya akan buat lagi review untuk kawan2 yg rajin komen dan terjah blog saya..:) Ini adalah salah satu cara saya menghargai kawan2 semua. In Shaa Allah. 


19 comments:

nanieybarnieylurviey said...

*malututupmuka*- hehe thanks kak intan. Mudah kata org berbudi kite berbahasa :) kawan kt maya pun mcm kwn2 kt luar sana. :) terharu nih!!!

Happy weekend kak intan :)

miza yusof said...

Kenal:) Selalu juga komen-komen dengan Nani :)

merpatisejoli45 said...

info kesihatan? wah kne terjah ni.hehe. :)

Ena's Palace said...

nak terjah jugak la...

LADY EMMA said...

nak terjah jgk lah.. :D

intanfirdaus247 said...

nanI: naper tutup muka tu..hhehehe..welcome dear..
Miza: hehe..
merpatisejoli: sila..sila..
Ena: sila terjah..hehe
Emma:..hehe..pi la terjah

nanieybarnieylurviey said...

Komen kt sni: cer akak tgk kat layout then post. Nani pun xsure sgt. If lebar tu thu la. Jrk tu dpnd apa yg akak letak kt bwh entry kot. Tgk template jgk.

Azhafizah Md Nor said...

ok kak Intan.Akan ku terjah jap lagi >.<

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nani kena review beshnyerrrr....

izan mama mia said...

saya pun dh folo dia.. :)

Reena Onn said...

Teringin juga nak berkenalan dengan naniey :)

Chic Na said...

nani pengomen tegar blog cikna jgk. bff alam maya. ;)

Si Matatajam said...

Nani mmg best...hi hi..

Cinta Misteri said...

wah review blog lagi, kak nanieybarnieylurviey nie memang best, slalu gak intai2 laman CiM yg tak seberapa tue.

Mimie said...

jap lg nak terjah blog dia la...nak bis komen kat blog akak dulu...

kinara kinatara said...

wah..kak nani pom dah di riview...:)

Deqla manjew said...

deqla kenal nanie ni..slalu gak terjah blog dia...tp sejak dia guna domain dah jrg la..sbb sape guna domain x dpt nk terjah kat opis ni dah blocked...hukhuk..sedeh!

nabilah_2908 said...

hm..nanti boleh singgah..berkenalan.. :)

wan nurul hezrina said...

nurulpun suka ngan nani..bykgk info berguna d blog dia..