Followers

Thursday, 13 December 2012

APA ADA DALAM BEG KERJA?


Pagi ni buka beg kerja nak ambil suplimen  dalam beg kerja, sekali nampak satu peket ! peket apa?

Sepeket serbuk rendang BABAS!!!

Haaaaa…amek  ko..ni gara2 g kedai Jumaat baru ni, lepas beli campak masuk dalam beg, sampai rumah lupa bawak keluar.

Cer korang cek beg kerja korang,  mana tau ada santan kotak ka, cili boh ka, ikan bilis ka

32 comments:

Aisy Nasiha said...

Beg saya selalu terbawa pampers anak..

Anum said...

hahaha
betul2 macam2 ada nie

aimaniman said...

Serupa je.. tapi akak lain sikit.. kalau isnin, chek handbag mesti ada pampers anak..terlupa bw keluar lepas jln2.. kadang2 seluar anak pun ada juga!

Mrs Velentine said...

hahaha...MV pernah gak..sekali bukak beg ada pampers

nanieybarnieylurviey said...

hehe.. means lepas balik keje tu kak intan da x bukak beg da kan.. so far x pernah kena lagi mcm ni..

p/s: nani ada pm kak intan di fanpages Tantintun Cosmetics & Beauty

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dlm bag wani selalu ada brg qalief jer kak..kdg2 mainan dia pon ada hahaha

redza said...

tu dia!!!da seminggu serbuk rendang tu dok dlm beg

Ratu Hatiku said...

hihihi..ada pernah sekali tu bwk blk kuih yg xhbs d makan..smpai esok dah smpai ops baru sedar kuih semalam lupa nk bwk kluar...kihkihkih....
Trima ksh ats ucapan bsdy buat abah saya ya. :D

Sue-Rya Qistina said...

hahaha. mcm2 ada! sebaik xde lipas :D

Cikgu Ma said...

haha...mujur x bancuh kak..buat minuman pg..

mama aryan said...

hehe..akak pernah bawa pampers anak la dalam beg

Riedaffya ibrahim said...

dalam beg kerja sy ade alat tulis n kertas aje..tu pon pakai jarang2..

munna said...

selalunya munna mesti ada stock sos cili yg paket kecik tu dlm beg....

Mimie said...

handbag sy mcm2 ada

pinky said...

hahaha...kelakarlah akak ni....


hbag saya ada tali inchi...kihkihkih...

محمد رازيق said...

haha. amboi kak intan. bawak rempah kari. saya buka2 beg laptop, jumpa mainan anak buah. haha

intanfirdaus247 said...

Aisy: biasa kalau jadi ibu mcm ni la kan ..heheh
ANum: macam2 kan ..haha
aimaniman: haha..seluar pon ada juga..hehe

intanfirdaus247 said...

MV: itu tanda kasih seorang ibu..hehe
Nani: ok , dah cek dah..kak intan da x buka dah beg tu..haha..

intanfirdaus247 said...

waniey..nasib menan tu x besar kan ..hehe
redza: haha..xleh kata apa dah..haha
RH: tudia kuih lagi..haha..sama2 :)
Sue: naseb x ada..tapi akak x takut lipas...somi akak takut

intanfirdaus247 said...

Ckg Ma;; haha..kan naseb bek..kah kah
mama aryan: hehe..nak wat cemana kan,..dah jadi ibu
rieda..selamat beg ..hehe
munna: habuan nak makan dgn ayam goreng ka
Pinky: hehehe..awat ada tali inchi lak?
Ajik: dalam beg laptop pon jadi ..haha

Falsya said...

kak intan nak buat masker nyeah?..hikhikhik..larikkkk!!!

Reiko Masashi said...

Wahhh....bleh jd beg doremon ni :)
pnah ttggal kuih je dlm beg skali pakej dgn semut :))

CikLily Putih said...

ada milo 3 in 1, memang selalu jadi cam tu coz nak minum kat opis tup2 terlupa nak kuar.. hah berhari2 duk dlm beg

Si Matatajam said...

Serbuk rendang tu.,hi hi..nak buat rendang kat Opis ke kak?

Ibu Lala said...

beg doremon lah katakan. haruslah sume ada. bila anak akk angkat henbeg akak, dia siap kata beg ibu ada batu ke???

Chic Na said...

kelakar la akak. tak pernah lagi kak. tp kalau jajan @ biskut tu mmg banyak la dalam beg. sbb selalu lapar. huhu..

Bui Junaidi said...

HAHAHA..LAWAK2..KAK BUI SLL KEMAS HANDBAG B4 TIDO,X SUKA SERABUT..^_^

Azhafizah Md Nor said...

hahaha..setakat ni takde lagi yang terbabas dalam beg g kerja..hihi

izan mama mia said...

hiihhii..dalam beg saya mcm2 ada dah persis beg doraemon dah....sudu pun ada,..hahaha..

miza yusof said...

selalnuya penuh dengan kertas tisu yang telah diguna pakai. hehehe

Deqla manjew said...

hahahaha... sekali terbabas p bawak babas ye kak...dlm beg deqla ada lipas...erkk...tak tak...ada slip bank je byk..hahaha....

wan nurul hezrina said...

huhuhu..lawaknyer kak..mentang2lah suker msk smpi beriya bwk remph masuk beg..hihi