Followers

Friday, 21 December 2012

TER EXCITED


Owh saya gembira hari ini..koh koh..Sebab dapat tolong orang kurangkan apa yg patut dikurangkan..hehe… beberapa hari lalu kan kan ada sowang kawan merangkap customer yang telah membeli felinna inchloss dekat fan page saya kan , dia inbox saya dia habaq katanya dah susut sikit dan seluar jeans yang x muat dah muat..tu x habis sebotol lagi habaq bagiii..…dia pakai lepas mandi pg dan malam. Nanti dia dah bg green light nak keluarkan testimony dia, saya akan paparkan naa… so sesapa yg nak cuba bolehlah mai beli kat saya atau pi kat fan page saya naaa…tak ada suruh beli aihhh..

Saja ja nak ceghita bagi kat kawan2 semua. bukan suruh beli pon..haha..nak beli sila lah habaq..koh koh..terlebih excited....

Tagline: Segak Bersama…koh koh

17 comments:

Anum said...

best2

wan nurul hezrina said...

ooo akk jual gakek?nurulpun ada beli tapi lupa plak nak pakai semula pas abah meninggal rityuh sbb sedih kot..berat turun sendiri.nnt nak pakai aliklah sebab mahai2 beli tak pakai plak.hehehe..

Tihara said...

wahh macam iklan, alhamdulillah..murah rezki intan :)

Chic Na said...

wow bestnya. cikna nak tambah kak. cemana? hihi..

izan mama mia said...

rasa nak try gak laa kat perut..hikhik

Cheq Kaq said...

nak try!

Aisy Nasiha said...

seronok mmg seronok sb orang lain hargai produk yg dijual tu...

deq's qienz said...

wahh best testimoni nih..heheee

Deqla manjew said...

Wahhh...kompom kalo nk beli cari kak intan je...hihihi

redza said...

terbaik!!!

mama aryan said...

gelak besar tu..hehe seronokkan kalu apa yg dijual berhasil

Si Matatajam said...

Mestilah seronok sebab barang yg akak jual bagi kesan positif pd pembeli kannnn..

Falsya said...

falsya mmg nak cube tp tunggu gaji..kalau nak pakai duit mok mok dulu ssh..nnt byk sgt soalannye..hehehe

Mimie said...

akak pun jual jugak ke...huhuhu...sy bli bln dpn la...diskaun leh?hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

fellina ichloss dgrnya tgh top skang ni hehe

wan nurul hezrina said...

datang jenguk kak intan..busan tahap dewa opis nie napelah cuti tahunan nurul dah abehhh..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
bagus yek felinna ni? blh la try nk kecikkan drumstick ni..