Followers

Monday, 24 December 2012

B.O.S.A.N

Bosan pulak rasa.. bila dah sunyi je opis..duk memerap dalam opis ni. Lepas tu rasa macam nak demam..TIDAKKK..x mo demam2 nih.. shuh shuh jauh jauh demam yer..

Tengok blog sendiri macam bosan je sebab rasa mcm x lawa..tapi malas nak godek2 kang ilang segala benda yang dah di setting baik punya. Any idea?? Tengok blog kawan2 semua segak2 je dari blog saya..:( (mood sedih mai dahhhh, walhal blog je pon kan kan)

18 comments:

Anum said...

sama la

Riedaffya ibrahim said...

blog sy pon kurengg rupe jugak..

Deqla manjew said...

deqla pulak ngantok la kak..huhuhu.. akak pe kata akak mintak tlg sape2 editkan blog? cuba akak try cik rose cute..upah dia cuma RM10 je.. :)

izan mama mia said...

edit laa kasi tambah keceriaan...br mood datang semula

redza said...

blog sy lagilah xlawa..

Chic Na said...

yg penting isinya best kak. sabar jelah. lagi sejam lebih nak balik kak. rileks2 dulu k. :)

nanieybarnieylurviey said...

backup template dlu if nk godek2.. hehe.. if hilang mmg menangis la..
nani busy letih da duk ngadap no. relax jap BW

Cheq Kaq said...

cantek ke tak cantek ke..yang pasti, cheqkaq pengunjung setia blog kak intan..hehe..

Jaa said...

sama la.. saya pun bosan gak ni... n td ada la godek2 konon2 nk letak background kt blog tu tp last2 x jd.. bosan dh tgk rupa blog tp nk edit mls..hehe

Cikgu Ma said...

hahaha...kak..kak...tergelak plak saya baca mood akak ni...nak segak macam mana lagi kak...tuan segak, blog pon segak dah ^_^

Nieyxzha Hassan said...

ni rasa nak tolong member ni.. hehehe..tapi tangan tengah penuh sekarang dengan order..dengan sponsor ga lagi... nanti nieza dah free.. nieza bagitau eh ^^

Tihara said...

ok je blog ni..
mcm akak jns tk ske
tacap blog lebih2..
same jugak dgn diri
jarang di tacap..kiki :)

intanfirdaus247 said...

hahah..korang semua..tq na komen,...kak intan dah ubah dah blog kak intan bg segakk..cuba korang tengok..keh keh

Si Matatajam said...

M ni tempah kat Cik Rose Cute ja utk edit my blog..sibuk ngan anak ni bukan bleh nak godek2 sgt template tu..tak pasai2 caca marba

Mimie said...

ape lg kak..try la tempah kat blogger cik rose cute

wan nurul hezrina said...

yang nie nurul setuju sangat2 sbb kat opis nie ramai cuti akhir tahun..nurul tak ct sbb cuti abes..2012 mmg tahun yang mencabar buat nurul.mcm2 hal berlaku dr segi kesihatan kesedihan kepahitan semuanya tahun 2012..moga tahun baru nurul dapat sesuatu yang lebih baik..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
hari ni masih moody lg ke? huhuh..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

saya masuk blog akak ok sgt xbosan pon hihi