Followers

Monday, 24 December 2012

APA YANG BEST HARI INI?

Selamat pagi semua sahabatku. Assalamualaikum!:))))))))
Senyum lebar hari ini.wuhuuuu!

Hari ini apa yang best ? Sebab hari ini big boss dan segala boss banyak x datang!! HAHAHAHA!
Kerja untuk this year settle..Tinggal sekarang project next year! HAHAHAHA..

Dan hari ini saya akan BW sampai lebam!! KAH KAH KAH !! (gelak besaq kan kan).

Jadi kawan2! bersedialah menerima kehadiran saya di rumah anda!  yihaa! Jimba2 orenggggg!

Sekian!

20 comments:

Anum said...

syok2

Deqla manjew said...

kalo bos xde, kak intan la yg jadi bos eh? hihi.. kat opis deqla lak lengang jek sbb ramai yg cuti akhir tahun.. cehh opis deqla kunun..mcm opis sndri pulok.. hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wahhhh best2 kak..ngular la apa lg hahaha

Lya Colours said...

oi syoknya dia

nanieybarnieylurviey said...

wahhh.. bestnye... :) nani busy minggu ni..

slmt hari isnin kak Intan..

redza said...

seronok nampak :p

Ratu Hatiku said...

bestnya... tp saya yg xbestnya kena keje...uhuhuhu....

Kakzakie said...

Kakak rasa utk tahun ini 27hb ini kakak boleh setel semuanya sebelum 1 Jan dtg. Heee... jeles ni dgn intan.

intanfirdaus247 said...

memang best u olllssss..heheeh..terima kasih tau datang komen sini! hehehe

Nisah Idham said...

wah seronok akak intan berlian ye..
nisah seronok ari ni, sebab ari ni last kerja.. esok lusa tulat tonggeng nisah cutiiiii yuhuuuuuuuuu

Riedaffya ibrahim said...

amboi ..suka ye kak...best bile org2 besau xde nih..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hari ni opis mmg sunyi sikit sbb ramai yg sambung cuti, tp eija x bercuti pun, ada kerja la pulak, n3 pun x sempat nak updates hari ni rasanya, ini pun amik peluang waktu rehat (dah terlebih rehat pun ni ..hihi) utk BW blog kawan2..

Reiko Masashi said...

waahhh..seronoknya...zman dlu2 msa praktikal dkr pjabat zoo taiping pn mcm 2 jgk..pantang pengarah dgn penyelia xdak..pkat online xingat smpai call msuk pn pkat mlas nk lyan..hahaha..truk2

Chic Na said...

selamat berjimba kak. esok cuti yeahhh.. :)

izan mama mia said...

kan main dia punya happy yer

Rara Nasiha said...

wallawehhh, happynya dia. hihi :)

Si Matatajam said...

Ha ha ngelat ya bila bos xda. Hi hi...BW jgn x Bw Kak Intan...

Mimie said...

bukan men syok akak ye

wan nurul hezrina said...

jangan2 bos ada kat belakang nuh tak jadi cuti.hahahaha

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
haha..nk yee haa jgk la..
cma baru ade mase nk bw ni.. huhuh