Followers

Wednesday, 19 December 2012

BLOGGER MIMIE





OKeh2. Rasanya macam dah sudah bw..ke belum? Kalau saya tak terjah rumah anda sila marah saya ye di komen..kui kui..jemari saya ni kembang sudah…

Okeh, tanpa berfikir panjang..errrkkk, tanpa banyak cakap, adeh adeh..nak review blogger sorang ni..Nama dia  MIMIE..  atau lebih terkenal dengan PINK UMMI..bukan Pink Panther ye tuan2 dan puan. SAPA NAK KENAL BOLEH CLICK PIC DI ATAS YEWW

Bg Yang dah kenal beliau, jangan lupa baca entry2 beliau ..Yang belum sila terjah yew..hehehe..

Blog beliau bersifat global..wah mcm isu pemanasan global gitu…haha..maksudnya blog belia semua ada, parenthood, hiburan, segala macam la…aishhh..maleh cakap , korang terjah ler sendiri ye..

Opss..beliau sangat lah peramah orangnya …beliau kawan alam maya yang baik…memang best nyahhh!

P.S: Ini Tanda Penghargaan saya kepada kawan2 yg rajin terjah blog sayer..yang lain amek no giliran hokeh derrrrr

21 comments:

Sue-Rya Qistina said...

mimie mmg peramah orgnya. rajin BW ke blog saya. hehehe

miaa ayuni said...

nak amik giliran jugakkk...hehe

TiranaAduka said...

salam intan adikku
Mimie ni peramah orangnya..erm..
Rajinnya rebiu blog kawan2.

Deqla manjew said...

owhh... mimie ni pun rajin bw eh..kena slalu bw dia jugak nih...hihihi...rasanya deqla dah follow dia..jap nk check.. :)

mama aryan said...

akak dah follow blogger nih

Mimie said...

apakah sy bermimpi nih kak..hahaha...sy suke sy suke...jap gi nak up entry...hahaha

Qhaifa Nur said...

dah singgah blog Mimi..suka pink

izan mama mia said...

saya dah lama kenal PU ini..sekarang namanya mimie lak..hihi

nanieybarnieylurviey said...

nnti nani singgah.. :)

p/s: maaf lambat.. nnti nani selongkar lgi entri before.. :) *semput

MaMa Rey said...

Pink Ummi memang peramah oragnya..suka blog dia sebab kemas..

Falsya said...

yeayyy!!!!..kak intan nak wat review utk blog falsya..ehhh, tetibe je syok sendri..ngeeeeeeee..

redza said...

akan diterjah

Cheq Kaq said...

sekarang jugak CK nk g terjah..hehe..folo

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak mimie wani wajib terjah blog dia :-)...dia pun rajin bw

IntaNBerliaN said...

dah lama kenal mimie ni :)

wan nurul hezrina said...

kenaldah nama glamer pink ummi=)nice orgnya

Chic Na said...

belum kenal lagi. akan terjah. :)

Mrs Velentine said...

kak mimie..hehehehe...

fieda said...

dah lama dah kenal mimie..sejak dari mula kenal blog..

Si Matatajam said...

Baru kenal Tp selalu berbalas kunjungan...moga Ukhuwah berkekalan..

Che Rosliza Che Mat said...

dah lama kenal pu @ mimie..