Followers

Wednesday, 19 December 2012

TENGOK APA SI KIUT NI NGOMEL!

tENgOk komen BUDAK KIUT atas Nih Komen Kat EntrY LESUNG BATU AKAK ..haha.....Hamboehhh...akak busy la dalink dua tiga menjak nih..buh minyak cap kapak sambil wat keja..bayangkan kuar asap kot telinga..ketaq kepala2 nih pulun wat keja..akakakaka..dia datang ngintip kat entry lesung batu okeh dak kiut tuh...:P

PS: saper nak kenal dak tecik tu, sila click gambar komen tu,siap buat backlink bg..hahahah

20 comments:

izan mama mia said...

sat sat nak p..terjah dia..
awat sakit kepala ker..boh minyak angin tuu

nadia said...

kak intannnnnnnnnnnnnnn!
siap buat entryyy, caitttt! :p ye la, mau tak pelik. biasa kan kak intan blogger tegar. rajin gile update blog. sekali, aikkkk. sunyiiii ye blog kak intan. sekali, hamekkk kawww. 3 entry sekali post! #pitam tak leh lawan ;p

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ha'a... Kak Miror pun sama......mcm tak percaya je yg Intan dah 2 ari tak update blog.. sib baik arini update.

mama aryan said...

selagi belum tutup mate..keje..keje..hehe

Falsya said...

kak intan..falsya pun asyik bz je lately nie tau..sama la kite letak minyak cap kapak kat kepala...sobsss..

Deqla manjew said...

haha.. kak intan kan rajin update blog, bile x berupdate gerenti org tanya.. tu maknanya kak intan femes.. hihihi...

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

busy ye kak.. takpe2 settle kn kerja dulu. =) jaga kesihatan ye kak.

Kesuma Angsana said...

nnti KA terjah yek

Riedaffya ibrahim said...

nnt sy terjah ye..

Che Rosliza Che Mat said...

nak pi terjah jugaklah..

Nick Nashram said...

bestnya kalo kita lambat sikit update entri pastu ade orang tanya bila nak update entri..nmpk sngt pembaca concern kat kita..huhu

redza said...

kerja..kerjaa...kerjaaa!!!

Ratu Hatiku said...

Kenal dah...hihihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehehe... ok...mau terjah beliau nie...

Nurhanis Zamshah said...

haha. nampak sgt pengikut setia kak intan tu

miza yusof said...

nadiaaa, buat dah. hikhik :D
sat nak pi terjah :)

Aisy Nasiha said...

Ramai yg rindu...

Mimie said...

hahaha....memg pelik kalo xde entry baru kak intan...

p/s kak intan sy nk bg cdgn nih jgn mrh ye...kak intan tak nak ke mekap2 blog akak nih bg cntik..leh order kat kak rose...cik rose cute....buat la kak

Chic Na said...

memangla. selalu akak update 3,4 kali sehari tau. :)

Si Matatajam said...

Biasa rajin hapdet, kalau tetiba x hapdet tu mmg risau la pembaca setia blog ni..