Followers

Thursday, 20 December 2012

ENTRY SERIUS

Salam, pagi ni saya belum boleh berjimba orengggggg sebab saya tatau sama ada big boss datang ke tak. koh koh! kena tunggu sampai kul 9 pg nanti okeh..

Okeh berbalik kepada tajuk entry ni, 
saya nak forwardkan entry NADIA yang memohon sumbangan anak2 yatim ..jadi meh la kita ramai2 buat amal jariah .Saya ni kalau melibatkan nyau, anak2 kecil, anak2 yatim saya x boleh...sedih ...

JAdi, pada sesiapa bolehlah ke LINK INI SAYA MEMERLUKAN SUMBANGAN UNTUK ANAK YATIM  

ANDA BOLEH KE LINK DI ATAS UNTUK INFO SELANJUTNYA.
SEMOGA USAHA YG MURNI NI DAPAT MENJADIKAN INSAN2 TERSEBUT HIDUP DENGAN LEBIH GEMBIRA. 

IN SHAA ALLAH.

P/S: ANDA BOLEH DAN DI ALU-ALUKAN UNTUKAN MENGSHARE LINK INI KE LAMAN BLOG ANDA.

SEKIAN

29 comments:

Falsya said...

falsya dh baca entry nadia semalam..sedih la kan kak intan kalau anak2 yatim nie..

nadia said...

kak intan, nadia terharuuuu sangat. T__T baik sungguh hati kak intan. semoga Allah membalas semua kebaikan kak intan and semua yang sudi tolong anak-anak yatim. semoga ramaiiii blogger lain berhati mulia macam kak intan. nadia doakan rezeki akak sentiasa melimpah ruah, dunia dan akhirat. aminnnnn.

Deqla manjew said...

tak berapa serius ni kak..sbb ada gelak2 gak tu..hihi.. ye betul tu kak, mmg sedih kan..deqla bersyukur masih punya mak.. yg sedihnye anak2 yatim ni ada yg x kenal mak bapa masing2 kan...sedihnye..

Deqla manjew said...

ehh.. komen serius gak td tu... hahahhaa..

Riedaffya ibrahim said...

ade terjah ke blog dia smlm..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam intan.Semoga usaha murni intan & mereka2 yg prihatin akan mendpt balasan dr Allah.Amin.
Sama2 kita membantu..In Shaa Allah

mama aryan said...

akak dah baca...mmg sedih.moga kita semua dpt membantu mereka

lieyalatif said...

in sha Allah..tangan yg memberi lebih baik dari tgn yg menerima.....

pinky said...

xbaca lg...nk terjah blog tu...

miza yusof said...

sedih sangat bila baca entry Nadia. Bersyukurlah kita masih punya ibu bapa.

ieda said...

alhamdulillah
semoga semakin ramai yg sudi membantu .. mana yg lebih di kongsikan bersama ..

insyaallahh ..

Tihara said...

harap2 ramailah yang sudi derma..in sha Allah akak nak share nanti link dia..mekasih intan :)

Mimie said...

sy join kak event nih nti...kak intan join tak?

Mimie said...

wassalam kak..

salam semua tuh bukan tajuk je...sy de buh video...kat blog sy ok jer

Kesuma Angsana said...

sama2lah kita ye

Mia Kassim said...

Sama2 la kita bantu.....

Mia Kassim said...

Sama2lah kita bantu ...

azievee said...

Rasanyer kawan saya pun ader terlibat dengan even nie...tp x dapat nak join sekadar menghulurkan sumbangan yg termampu...

Chic Na said...

bagus usaha akak ni. jom sama2 membantu. :)

redza said...

in sha Allah

Cikgu Ma said...

mohon ada pihak yang menghulurkan bantuan..

Cikgu Ma said...

mohon ada pihak yang menghulurkan bantuan..

izan mama mia said...

sat-saat nnt nk g jenguk..tq intan

shasha yacob said...

saya dpt tolong buat satu entri sahaja. sumbang tu xtentu lagoi. salam kenal :)

nanieybarnieylurviey said...

Moga dipermudahkan segalanya. Aameen..

thenunu said...

salam perkenalan kak intan..:) ssemoga usaha kita untuk membantu mereka dirahmati ALLAH

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
Alhamdulillah..
semoga ada yg lebih ramai menghulur bantuan :)

Si Matatajam said...

Alhamdulillah.....(^__^)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

In Shaa Allah lepas ni akan ramai yg membantu tu