Followers

Wednesday, 19 December 2012

DI REVIEW OLEH BLOGGER HAZIRAH MUSLIM


Owh ..owhh.. owh….terharunya saya telah di review oleh blogger Hazirah Muslim..Tq dear..aduh terharu jap..hhuhuh..tq yer..Tak sangka nih..nak tampar pipi tanda x bermimpi , sayang lak pipi nih..kui kui

Sapa2 nak kena beliau sila sila lah ke rumah beliau…boleh click header beliau juga..terus menerus ke rumah beliau..:Sekian entry hari ini. Sudah petang, saya dah stop berjimba2 orengg.. So jumpa esok okeh.daaaa



19 comments:

Mrs Velentine said...

tahniah kak

Deq's Qienz said...

jap nk usha umah beliau jap..hihi

redza said...

wah!!

Chic Na said...

bestnya direview. eh dah nak balik ke kak? br pukul 5. hihi.. see u kak. :)

~~zana@pb~~ said...

kakpb belum pernah di review oleh mana2 blogger, kesian akak kan?

izan mama mia said...

best ler di riview hiks...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hai Intan...
Dah tido kan skrg?
Kak Mirror baru dpt berjimba2 di mlm nk buta ni.. siang busy yg amat.

fieda said...

seronok kawan review blog kita kan..

Si Matatajam said...

Bertuahnya blog akak direview...tahniah

nadia said...

kak intan, nadia ada baca komen kak intan dekat blog nadia dekat entry sumbangan utk anak yatim tu. kak intan, thank you sooo much. hanya Allah mampu balas jasa baik kak intan. mohon kak intan sudi panjangkan entry tu ke blog kak intan ye. moga lagi ramai yang sudi membantu mereka. kak intan, akaun number ada dekat entry tu ye. under nama nik asyraf syafiq, suami nadia :)
kak intan, thank you sooooo much. moga Allah balas jasa baik kak intan dan semua. amin.

sal ya said...

blog kena review ye...

Falsya said...

phewitttttt!!!!..

Deqla manjew said...

wah wah... makin femes meletup kebabom la kak intan lps ni..kalah retis! hikhik. :p

Mimie said...

akak revie blog org, org review balik blog akak....hahaha

shasha yacob said...

wah syokk ae di review hihih

Nurhanis Zamshah said...

kak intan selalu update blog kan. rajin :) terus update blog tau.

Aisy Nasiha said...

Bestnya dpt mcmni..

wan nurul hezrina said...

tahniah..nurul baru kenal akk tapi serius bukan nak puji..tapi nurul senang get alaong wit u akk ku yang cun=)nurul tgk akk peramah..rugi terlambat kenai=)

*sila kempiskan edong anda wahai akk..hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak......best kan belog kena review hehehe