Followers

Friday, 7 December 2012

SAPA TGK GALAKSI SEKARANG??

Sapa tgk Galaksi sekarang? Tentang Zaliff Sidek dan Rafida Ibrahim..Any comment? Betul juga apa Zaliff Sidek cakap tu...

Kan Rafida cakap kat media yg dia berkawan dengan Zalif Sidek..Kemudian tadi ada berita mengatakan bahawa Rafida ada trima SMS berbaur ugutan supaya tidak meneruskan hubungan dengan Zaliff dan org yg menghantar SMS tu dikatakan bawah GF Zaliff.

So wartawan g tanya Zaliff dan Zaliff kata bahawa dia suruh si Fida ni forward msg dan nombor tu.Mula dia ingat kawan dia main2. ..then bila cek no, tak ada pon dalam senarai dalam phone Zalifff dan Zaliff kata dia x ada pon GF..

Dan apa yg paling saya rasa malu sebagai perempuan , Zaliff kata Rafida pi cakap dekat media terlalu awal yg dia kenal Zaliff sedangkan Zaliff sendiri x cakap apa2..dan diorang kawan sahaja. Wartawan tanya, Zaliff marah pada siapa..dia ckap dia marah pada kedua2 orang ni..maknanya Rafida dengan si sms nih..Yg Rafida  n, Zaliff kata x eloklah pi cakap kat media  sedangkan hubungan pon sbg kawan..

Pengajaran : Apapun sebagai wanita kita kena jaga adab sopan..jangan terlalu melulu sangat ...entahlah tataulah nak kata apa..Tapi Encik Somi saya kata, malunya kalau seorang lelaki cakap mcm tu kat pompuan..nampak macam pompuan lak tak malu duk heboh..apapun doakan yg terbaik.

22 comments:

redza said...

tak tgk..dia cakap apa?

nadia said...

kenapa kak? dia bgtau ape?

Miss Mirror said...

Kak Mirror tak sempat tengok... apa yg berlaku?. Percintaankah?

Bui Junaidi said...

TAK SEMPAT TENGOK TP SIAPA ZALIFF TU,TAK KENAL PUN..RAFIDA TU KENAL LA..

nadia said...

malunyaaaaa kak kalau nadia dalam situasi tu.
nampak kita pulak over, laki tak nak pon. kuikuikui

intanfirdaus247 said...

dah update dah entry..:)

intanfirdaus247 said...

dah update yang

intanfirdaus247 said...

haha..ni bukan cinta tapi lebih kepada adab sebagai wanita..kui kui

intanfirdaus247 said...

zaliff yg berlakon papa i luv u ...iklan digi yg yellow man tu pon dia juga

intanfirdaus247 said...

kan nadia..akak pon dengar tadi malu..ditegur depan2 tau dalam tv

mama aryan said...

akak tak tengok lak,tp malu juga mcm tu kan

misluvcoklat said...

lama xtgok galaksi :(
kt sini xdak tv.
kesian kan?
hehe.
btw, i xloike rafidah tuu .
hee~

Chic Na said...

tak tengok. tp, err memang memalukan.

nanieybarnieylurviey said...

X tgk xde tv.. Err memalukan.. Mcm chic na ckp *tutupmuka

intanfirdaus247 said...

tu la kak, malu kan kan..huhuhu

intanfirdaus247 said...

haha..akak pon..:)

Miss Mirror said...

Payah jugak nk ckp, mungkin dah suka sama suka cuma si Lelaki tak suka heboh2 kot..

intanfirdaus247 said...

Cikna and Nani: - memang..akak pon tutp muka tau..uish malu tau..nampak mcm pompuan lak macam apa eh..terhegeh2 lak..aduh..

Si Matatajam said...

Isk malunya Rafida..sian pun ada gak kat dia..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

retis ni mcm2 hal la

Mimie said...

tak tgk pun kak

Mimie said...

alahai malunye bile lelaki ckp cmtu