Followers

Friday, 14 December 2012

HARI INI


Hari ini saya datang ofis lewat sikit..(jarang berlaku..sebab saya selalu sampai opis awal..kih kih)

Hari ini saya pakai baju kurung kain cotton.

Hari ini saya bawak bekal lauk ayam masak kicap bersos, nasi beli kat kedai bawah.nasi semalam habis encik somi makan..(cemana tu? Biasalah resipi campak2 je)

Hari ini projek saya untuk manuskrip satu buku done..menyusul pula projek lain.

Hari ini saya rasa ceria sebab ..sebab .sebab…HARI INI JUMAAT!!
  • ·       Ada kawan saya kata, kan best keja 3 hari , cuti 4 hari.
  • ·       Saya kata lagi best kerja 1 hari , cuti 6 hari..toink toink!!



23 comments:

Anum said...

comel pakai baju kurung

redza said...

dah masak sedap itu sebb en somi berselera makan haaa

Ratu Hatiku said...

Senangkan bwk bekal...jimat pun jimat...sedap pun sedap... :D

pinky said...

lagi best tak keja langsung kak...hehehe...

Lya Colours said...

hari ni saya pakai baju kurung kaler hitam yang kainnya jenis yang tak payah gosok! pemalas lipas hehe

Aisy Nasiha said...

best esok leh cuti n boleh jalan2..kan??
nape blh sampai lewat tadi?

mama aryan said...

mesti comel berbaju kurung kain cotton..bg gambar sikitttt nak tengok..

akak hari jumaat hari berjubah hehe..

nanieybarnieylurviey said...

hehe.. kan kak?? if keje sehari cuti 6hari.. mmg heaven la.. xthu la malaysia jdi mcm mne..

wahh da settle manuskrip.. Nani nk settlekan manuskrip pun hampeh.. bru je study2 sikit.

Slm Jumaat

miaa ayuni said...

sedapnya ayam masak kicap bersos.... :)

Nad @ MamaZN said...

Adakah date pada entry blog kak intan ni lambat sehari??

IntaNBerliaN said...

hehheh.. kelakarlah akak ni... siap keje 1 ari cuti 6 ari.. :)

Tihara said...

patu gaji dia macam sebula kije..wahh best2..tak baekk kan :)

Mimie said...

suke yg bwh skli...keje seari cuti 6 ari....hehehe

intanfirdaus247 said...

anum.: hehe..biasa2 je
redza: airtngn isteri la katakan..hehe
RH..memang..jimat banyak..
pinky: itu terbaikkkkk
Lya : jgn kata awak...akak pon suka kain yg x payah gosokkk..haha
Aisy nasiha: mtor encik somi wat hal cikit..heheh

intanfirdaus247 said...

mama aryan: x leh, saya pemalu..kih kih
Naniey: heaven giler kan..hehe..
miaa ayuni..best,meh la rasa..heheh
Nad: tima kasih..hahah baru kak intan sedar
Intan berlian @ina..: hahah...kan best kalau macam n

intanfirdaus247 said...

kak Tiha, yg tu saya setujuuuuuuuuuuuuuu
Mimie:akak pon sukerrrrr gak..hehe

aizamia3 said...

psstt: minggu ni ai kerja 1 hari je.. macam best je dapat cuti 6 hari lagi.. hehehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

keja sehari cuti 6hari wahhhhh ohsem hahahhaa

Chic Na said...

akak.. mishhh u! ;)

mesti ayu kan akak berbaju kurung. cikna setuju ngan akak. keja 1 hari, cuti 6 hari. hihi..

Si Matatajam said...

Bawak bekal lagi best dr beli lauk kat kedai..hi hi..

Deqla manjew said...

ekekeke.. lawak lak akk. ni...hari ni ape cer pulak??

wan nurul hezrina said...

lg best klu tak kerja lngsung..hihihi

shasha yacob said...

lebih lebih lah pulak nak cuti tuh haha