Followers

Wednesday, 19 December 2012

JIMBA2 ORENGGG


Okeh disebabkan banyak masa untuk hulahuk hulakhuk berjimba jimba orenggg…maka hari ini saya tergelak kuat di opis selepas membaca satu komen yg sungguh kiut miut daripada sorang adik saya yang saya cayang iaitu DEQLA MANJEW..Ini bukan entry mengenakan orang yer tuan2 dan puan..Ini entry sayang menyayang..hohoho..




Perhatian: Ini Bukan entry blog review…ini entry berjimba2 ..hahaha..

Kenapa saya ketawa ? Sebab Deqla wat lawak kat komen tu."sejawa"…hehe..Deqla cute jangan maraaa aaaa…ni lah akibat kalau bos x mai opis..habis semua blog kak intan godek2..kih kih..Jimba jimba orenggggg!!
Sapa nak kenal beliau boleh silalah click gambar yer…

PS: DEqla..nanti kak intan review blog yer..kui kui..jangan maraaa aaaaa

19 comments:

Kakzakie said...

Oh... bagusnya Intan sangat menghargai teman. Kakak baca tadi mimie yg buat riview. Sekarang giliran Deqla pulak ye.

redza said...

wahh!!bestla bos xmasuk opis..ngular pon best jugak tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hehehehe....ngular yer kak...deqla kiut miut

Ibu Lala said...

Boss akak pun x de nih. Kwn kwn siap main saidina kat bilik stor tu ha. Akk siap letak tab atas meja lagi. Klw ada boss mana berani nk tunjuk tab nih.

Deqla manjew said...

adoyaii..malu arr tayang komen deqla kat sini..dah la tu tayang muka deqla pulak tu..hikhik..owh.. ada eh review utk deqla? maceh akk ku cyg.. kalo xde review x jadi cyg tau.. hahaha.. :p

IntaNBerliaN said...

hihiii saya tumpang senyum baca entry ni :)

wan nurul hezrina said...

wah kalau bos tak masuk seminggu bis semua blog akk terjah=)hehehe..

ieda said...

ahahhaah dik ku cayunk !
kakak nie konpiusss sikit ...
ape ituu jimba2 orengggg ! ;))

lalalal sambil gelak2 baca entry mu dikk ;)

Mrs Velentine said...

hahahaha...deqla mmg selalu tersilap..wkakaka

Chic Na said...

deqla mcm akak la. happy go lucky orgnya. huhu..

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. :) time utk bw la boss xde

izan mama mia said...

mmg dh kenal itu kecik molek deqla

fieda said...

hihi...sejawa ye deqla dgn intan..

Si Matatajam said...

Deqla ni mmg camtu.,suka melawak..cute plak tu...

Jue Jaynee said...

hihii cute ye...

Mimie said...

sehati sejawa??erk....

shasha yacob said...

sehati sejawa pun boleh hahah

Nurul Faiz said...

jimba jimba oreng tu ape kak?
hehe.

gdsbnga said...

hahahahah sehati sejawa !
masa baca komen deqla tuu tk perasann pungg . bila kak intan dah tulis baru perasan . hahahahahhaha