Followers

Saturday, 15 December 2012

JALAN-JALAN DI SUNWAY PYRAMID

Entry ni sepatutnya publish last week ..ni weekend lepas outing.dah lama x ke SUNWAY PYRAMID. Memula nak ke Paradigm Mall.. Lepas tu terlepas jalan. Nak ke One Utama..tapi sesak..U turn balik dan sampai la ke SUNWAY PYRAMID... so jalan2 sambil cuci mata..nak dekat KRISMAS lagi meriah.
nak ke sini tapi x jadi









17 comments:

Azhafizah Md Nor said...

wahh kak..sakan berjalan.ade ole ole x?hee..mesti banyak sale kan dari minggu lepas ni.

intanfirdaus247 said...

Fizah, kak intan x beli pape pon..just window shopping je

nanieybarnieylurviey said...

Meriahnye.. :) tak pe kak. Window shopping dpt bakai 100++ kalori :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sunway Piramid?. Kak Mirror tak pasti sama ada pernah pegi atau pun tak.. rasa2nya blom.

*even kata hanya window shopping tp asal dpt jln dgn cik abg sayang pasti membahagiakan.. kan Intan?

redza said...

best tu!! saya pon da lama xcuci mata...ingat nak mencucikan mata jugalah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best juga kan dpt cuci2 mata ni kak eheeee

izan mama mia said...

sunway piramid....er..saya pernah singgah ke belom?..haha xingat..agaknya pernah kot masa x der anak lg dulu..mmg best kan

Reena Onn said...

Janji ada bunyi Shopping kan awak :)

Chic Na said...

kat sunway pyramid mmg selalu meriah kan kalau time perayaan. okla dapat cuci mata tgk2 barang. ;)

Si Matatajam said...

Seingat M sekali ja M pernah pi situ...and firstime jumpa penyanyi Elyana..

Cinta Misteri said...

Seronoknyeee. lama tak gi sunway nie, last pegi lastyear kot. Kalau kitorg berkumpul (CiM & adiksberadikslaaa), tmpt utama kitorg akan jalan2 kat KL msti sunway.

Mimie said...

berjalan sakan ye kak

kinara kinatara said...

wah entry jalan2...suka2:)

Deqla manjew said...

amboii sakan berjln..semlm deqla baru je ke sini...hihi

nabilah_2908 said...

lama dah tak ke sini..dulu suka gak cuci2 mata kat sini..dekat je pun dengan hostel..lepas habis belajar terus melekat kt Melaka..tak ke mana dah..huhu.. :)

wan nurul hezrina said...

nurul jrg2 ker sunway piramid2..mmg klu ujung minggu sik ke alamanda jer..hihi

shasha yacob said...

berjalan sakan nampak, hihihi