Followers

Saturday, 15 December 2012

BLOGGER REDZA

Salam semua.. Salam hujung minggu. Ok, sorang lagi blogger yang saya nak review hari ini. Blogger Redza ni ialah antara blogger terawal yg follow blog saya dan selalu terjah dan komen entry2 saya. Really appreciate bro..:) 

Blog Redza banyak memaparkan entry2 yang best dan pelik2 seperti peristiwa2 yang berlaku di seluruh dunia dan lebih kepada fakta. So kat sini banyak pengetahuan am kita boleh baca..kan Redza? hehe. So sesiapa yang nak follow Redza, dipersilakan click gambar or click DI SINI YE..:)

Yg mana dah kenal teruskan baca entry2nya dan bersahabat dengan Redza..:) Buat Redza, thanks sebab sudi baca dan komen entry2 saya ye

21 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah bestnya, dah dua blog akak promote ni.. Blog saya bila lak? Hehe, gurau je..

nanieybarnieylurviey said...

Selamat mlm kak intan!!!

Ok2 nk gi terjah blog Redza n follow skali :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ingat review blog wani hahhahaha..:p

ok nk terjah blog dia

izan mama mia said...

selamat hujung minggu.. :)

Cikgu Ma said...

yap..memang best entry blog redza...

redza said...

patutla lena je tido mlm td..blog direview rupanya...TQ

mama aryan said...

boleh terjah ni..blog akak bila? hehe gurau je

Reena Onn said...

Wahhh... untungnya Redza siapa dapat promote blog lagi. Kita nak jugak!!! Hahaha.... kidding :) Anyway happy blogging semua.

Tihara said...

jap nak pi follow him,nice blog :)

syiela said...

bestnya di review.. jom terjah sana

Chic Na said...

rajinnya akak mereview. ;)

Si Matatajam said...

Nak terjah la lps ni..

Cinta Misteri said...

wahhhh, promote blog laaa. Okey, sat gi pegi terjah redza :)

Mimie said...

wah bestnye blog kne review...kak intan nti kalo rjin review la blog2 yg rajin komen kat blog akak..sy pun nk wat lpas nih..start tahun dpn..huhuhu

kinara kinatara said...

wah...blog dye mang osem:)

Deqla manjew said...

bestnye jadi follower terawal..siap direview lagi... :)

nabilah_2908 said...

eh..blog Mr Red kena review la.. :)

Mr Red ni pun di antara rakan blogger yg selalu ke blog sy.. :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
owh..blog review..
pi terjah blog dia sekarang :)

wantie said...

suka blog dia jugak.

wan nurul hezrina said...

dah terjah blog redza..mmg byk cerita kt blog redza

shasha yacob said...

nanti nak terjah dia pulak. ahaks :D