Followers

Wednesday, 5 December 2012

I’M SORRY


Belum sempat blogwalking sepenuhnya sebab tengah rush untuk projek yg dateline nyer MasyaALLAH, dah dekat..So Inshaa Allah nanti saya reply semua komen dan blogwalking kat blog kawan2 ok.. Sorry again..

14 comments:

Deqla manjew said...

it's ok... :)

Anum said...

is ok :)

nanieybarnieylurviey said...

slowly kak.. siapkan keje dlu.. da siap leh bw dgn sng hati.. :)

Chic Na said...

buat keja pelan2 kak. ;)

Cinta Misteri said...

Walking pelan2 Dior, jgn smpi senak perut

TiranaAduka said...

tak de hal lah...bak kata pepatah.
No problemmo..

Si Matatajam said...

Dahulukan keja yg penting ok..nnt jogging pelan2

TiranaAduka said...

intan keje kt situ ke?
Compny tu?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

buat mn penting dulu kak hikss

IntaNBerliaN said...

dulukan yg lb penting :-)

* eh, akak kan baru kenal blog sy, mana akak tau fizikal saya camne yer... rsnya, entry terbaru, dah lama xtempek gambar sendiri... hihii

IntaNBerliaN said...

ooo dkt profile tu mmg gambar ms ank dara pun kak.. hahhahha.. sbb blog ni adik sy yg tlg buatkan, time tu, yg tu je gambar dia ada.. :-)

gambar2 lps kawen dekat entry.. :-)

IntaNBerliaN said...

sorry tau kak, buat akak tersalah paham... :-)

intanfirdaus247 said...

eh x ada lah ina...kak intan ok je..dun worry ye

intanfirdaus247 said...

salam semua..terima kasih banyak2 atas sokongan semua kawan2 ya..