Followers

Sunday, 2 December 2012

XTVT WEEKEND

Sabtu-1 December 2012 - Sebelum tgk movie Life of Pi , kami ke Giant Kinrara. Encik Somi g berurut jap. Sementara menunggu encik somi , staff situ jamu green tea..minum sikit kepala berdenyut.. ohh tak boleh..terus blah. Turun bawah food court minum nescafe sambil makan kuih tunggu Encik Somi.Then baru ke The Mines.


















Ahad- 2 December 2012- Hari ini meredah ke MidValley . Alang2 dah jalan2 ke sana maka operasi mencari Durian Crepe berhantu pon bermula. So cari2 sampai The Gardens akhirnya jumpa. Beratur panjang juga. Macam pisang goreng panas. Disebabkan Krismas semakin hampir maka banyaklah deko-deko yang cantik dan menarik especially Krimas Tree ..So snap snap je..:)





ORANG BERATUR NAK BELI DURIAN CREPE



12 comments:

Chic Na said...

weekend akak penuh xtvt. dah dpt makan durian crepe? bestnya. huhu..

intanfirdaus247 said...

dapat...hehe..dapat makan..beli just satu peket je..xmau beli banyak2..hehe..kang x bangun kang

nanieybarnieylurviey said...

smpai mcm tu skali ye org suke durian crepe.. ish2.. :) tp sng nk buat kan durian crepe tu.. cousin nani hari2 buat.. alahai.

Kesuma Angsana said...

sayang nye KA x mkn doyan ni

Si Matatajam said...

Bestnya berjalan2 ngan ur sweetheart....,demam crepe gak yek,.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ooo beli durian crepe jugak eh?. Tak terserempak plak kita ye.

Mimie said...

bestnye dpt mkn durian crepe

pinky said...

tak sabar nak balik umah makan durian....hehehe...tgk akak punya durian crepe teringat durian kat umah....huhuhu....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pemes betoi la durian crepes ni hikss

Deqla manjew said...

wahh..doyan crepe!! deqla suka sgt.. mmg best kan kak? tp nk mkn byk2 pun muak jugak... huhu

mummy alisha said...

ramai nyer orang beratur nak makan durian crepe...

QasehnyaRania said...

berbaris org semata2 nak droyan crepe..