Grab A Button

Followers

Wednesday, 31 December 2014

TELEKUNG LYCRA


Assalamualaikum semua. Siapa nak beli telekung lycra?

Haaaa, kat sini ada telekung lycra untuk org dewasa dan kanak-kanak. harga telekung lycra utk dewasa dan kanak-kanak ni ialah RM40. Postage RM 7 utk semenanjung dan tambah rm2 utk sabah dan sarawak. Saiz kanak-kanak bole pakai dari umur 5-8tahun

Pasai apa sama harga? Toksah tanya saya ya..nak buat camner ,harga dah lagu ni dah owner tu bg. I follow ja..rasanya dah murah dah kot..

Saya ialah agen untuk telekung lycra nih..berkenan sgt telekung mcm n.. Saya pakai telekung mcm ni juga lah kat rumah member terus berkenan.. ..:)

Stok insyaAllah sentiasa ada..


Tgk kod kod yg berkenan dan bgtau saya..kod untuk dewasa dan kanak-kanak sama ja ya..jadi sila lah pilih yer mana berkenan di hati. :))


RM 40 POSTAGE RM 7 Semenanjung Malaysia
Sabah Sarawak add RM 2 


POSTAGE HARI ISNIN  jer..

LAST PAYMENT MESTI DIBUAT PADA HARI JUMAAT. JIKA LEWAT PAYMENT,  POST AKAN DIBUAT ISNIN BERIKUTNYA. 
INSYAALLAH SEJUK. SELESA.
TOLONG WHATSAPP ATAU SMS SAHAJA 017-3218351. 

PERHATIAN: WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA SEPERTI YG TERDAPAT DALAM GAMBAR. YERLA KAN MUNGKIN LIGHTING KAMERA BAGAI..
sila rujuk kod ini sama ada untuk dewasa atau kanak-kanak




telekung kanak-kanak

Tuesday, 23 September 2014

Hari Hari Buat Kebun Pahala

Assalamualaikum..

Org ITU mmg suka downkan orang..Dan dia tak suka tgk org berjaya. Pakaiannya sgt berbeza dgn sikapnya. Tudung labuh..jubah...satu kg tahu sikapnya..

Walaupun saya saudaranya yg dekat..dia mmg suka buruk burukkan saya..mentang mentang saya balik ke kampung dan belum bekerja yang mana sebenarnya saya plan untuk bisnes makan tp sy memang tak beritahu dia sebab dia suma 'pedajalkan' apa sahaja orang nak buat..

Tahu apa dia suruh saya kerja bila balik kg? Dia suruh saya kerja tukang sapu sampah... Saya bukan hina pekerjaan ini..tapi cara dia ckp dengan saya...agak agak la ya.. Mulut busuk..hati busuk...Sedar sedarlah..Awak dah tua..dah 50 an dah.. Tak payahlah sibuk nak tentukan hidup org ya..perlu kerja apa..oh..dia mmg dah tak bercakap dengan jiran saya ya sbb jiran saya sudah senang krn buka bisnes stesen minyak..kelakar kan? Tapi dia mmg tak suka ya org lebih dr dia....hari hari buat kebun pahala utk orang...hari hari awak kutuk org...jgn sampai mulut awak herot ya sudah..!!!!

Saya mmg da tak boleh blah dgn sikap org n...Manis depan ja..Selamat Buat Kebun Pahala ya kak!

posted from Bloggeroid

RUMAHKU SYURGAKU

Assalamualaikun

Walaupun dah agak lama pindah dari hujung ogos 2014 namun masih belum kemas lg rumah. Bukan apa .. Masih berulang alik ke kl lagi..hujung bulan ni baru husband balik kedah

See ..byk yg x berkemas lg...kotak byk lg x bebuka..tunggu shuben balik la kemas sama sama yg kemas cuma bilik tidur dan ruang tamu je..tu pon kemas sikit sikit je..

Saturday, 20 September 2014

SEJUK DI HARI SABTU

Assalamualaikum semua sahabat

Saya masih di kl..hihi..datang kl kejap sebab nak tunggu husband last keja hujung bulan ni nak balik Kedah sekali..sunyi pula duk di Kedah sorang sorang...bila sunyi..maka air mata saya mengalir..sob sob sob...Sbb dulu rumah tu meriah ada arwah ayah..ada arwah emak...Sekarang sunyi..jadi better saya ke kl jap rumah MIL...

Hari ini hujan di area Bandar Tasik Selatan n..grr grrr...sejuk...mau tarik selimut lagi pagi td tp malas la ...jd bangun buat kopi Perla..Perla coffee? Ya ya..saya minum Perla coffee sekarang sbb nak elakkan minuman berkafein... Kalau kulit jd gebu gebas pulak da satu bonus da kan..OK lah.korang APA plan today? Jenjalan ke? Shopping ke?huhu..

OK. Blanjer korang picture buah-buahan sikit..x der motip sebenarnya kah kah kah..ala tgk je lah yek yek...




posted from Bloggeroid

Friday, 19 September 2014

APLIKASI CYMERA

Assalamualaikum Dan selamat ptg..

Korang yg suka edit edit picture boleh guns aplikasi cymera yg boleh di install di play store..

Selain melebarkan senyum...mata juga boleh dibesrkan. Hahaaha..ye betol..muka boleh dislimkan Dan mcm mcm boleh korang buat..

Mangsa edit saya sapa lg..Encik Firdaus..redha je la yang oiii..hahaha..







posted from Bloggeroid