Followers

Tuesday, 27 January 2015

BVR COLLAGEN & BVR SCRUB

Assalamualaikum. Dengan harga mampu milik..saya rasa semua wanita perlu memilikinya..korang boleh jumpa byk khasiat dan kebaikan if korang search through google.. Whatsapp saya 017-3218351 utk pertanyaan dan pembelian.

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Assalamualaikum. produk skin white kawaii collagen.utk anda miliki.Whatsapp saya 017-3218351 utk pertanyaan dan pembelian..malas nak citer pjg pjg pasai n sbb korang google je dan bcambah pasai khasiat ..bahan dan etc produk n.

PRODUK KCOLLY

Bismillahirrahmanirrahim. Salam semua. Para sahabat bloggers dan readers..sesiapa yg nak beli produk ini boleh terus whatsapp saya 017-3218351. insyaAllah saya bg best price nnt.

Sunday, 23 November 2014

KEBUN MINI SAYA AYAM SADO SELALU USHA

kebun mini saya 
Assalamualaikum semua..:)

Sejak duk di kampung ni ada ja benda yang saya nak buat..Entahlah rasa seronok ja..Rasa takda tekanan dah. Ok, untuk mengisi masa yang terluang selain berniaga pagi pagi, saya juga buat mini kebun di depan rumah. Saya buat projek ni dengan sepupu saya.

Kami tanam petola, timun, kacang panjang, jagung manis, ubi kayu dan lain-lain lagi. Ada naik tunas dah tapi tak tahulah boleh hidup ka tak. Doakan tanaman saya subur ya..:)

Kami mula-mula tak bubuh jala sebagai pagar, tapi ada satu kisah di pagi hari di mana ayam jantan jiran yang Encik Firdaus panggil "ayam sado" sebab badan dia memang mantap. Satu hari, Enck Firdaus panggil

" Cuk! Ayam sado duk mai kawad atas batas kebun tu..abih lah.."


Ayam sado tu datang berdansa atas batas kebun saya pula! Sayaapa lagi dari dalam rumah berlari terus kejar dia sebab dia cuba nak patuk benih sayur saya. Sekali paling tak menahan tu, dia siap berhenti, dia siap terajang kayu yang saya pacak. Pastu baru dia sambung lari! Cis! Jaga kau ayam sado! Ayam sado tu memang tau! eiiiii geramm ja.. hari hari datang usha kebun saya.


KOLAM UTK ANAK DAN FAMILI

Salam..boleh layari FB PAGE KASIH BONDA UNTUK ANAKANDA atau whatsapp untuk pertanyaan or order 017-3218351.



*3 RING BABY POOL*

size : 150cm


*POOL KIDS FREE SWIM JACKET & MANUAL PUMP!!!
*SPLASH SET WITH ELECTRIC PUMP*

SIZE Pool :188CMX137CMX34CM
Slide : 122CMX53CMX53CM
* Slide and Basketball Rack
* Own your private water park!!!
* 2011 best-selling inflatable children's pool
* Accessories : Inflatable Basketball + 4 Inflatable Rings + Repair Kit + Inflatable Slide + Electric Pump + 5 small ball

Weight : 5kg
FAMILY LOUNGE POOL*

POOL IS COME WITH NO WARRANTY. NO EXCHANGEABLE, NO REFUNDABLE AND NO RETURNABLE IS ALLOWED. PLEASE CONSIDER BEFORE YOU PLACE ORDER. TQ 

Intex 56475E Swim Center Family Lounge Pool has 4 built-in seats with backrests and 2 drink holders.

14 ga. (0.35mm) sidewall and floor; 10 ga. (0.25mm) seats. 233 gallon (882 L) capacity at 14" (36cm) wall height.

Age 3+
*ANIMAL SPRAY WATER SLIDE GIANT SWIMMING POOL*

PACKAGE :
1)POOL
2)SLIDE
3)SMALL BASKETBALL
4)REPAIR KIT
5)ELECTRICAL PUMP(FREE)

MATERIAL:
Non-toxic PVC plastic, side & slide(0.22mm) , bottom(0.18mm)
Weight 5kg