Grab A Button

Followers

Wednesday, 31 December 2014

TELEKUNG LYCRA


Assalamualaikum semua. Siapa nak beli telekung lycra?

Haaaa, kat sini ada telekung lycra untuk org dewasa dan kanak-kanak. harga telekung lycra utk dewasa dan kanak-kanak ni ialah RM40. Postage RM 7 utk semenanjung dan tambah rm2 utk sabah dan sarawak. Saiz kanak-kanak bole pakai dari umur 5-8tahun

Pasai apa sama harga? Toksah tanya saya ya..nak buat camner ,harga dah lagu ni dah owner tu bg. I follow ja..rasanya dah murah dah kot..

Saya ialah agen untuk telekung lycra nih..berkenan sgt telekung mcm n.. Saya pakai telekung mcm ni juga lah kat rumah member terus berkenan.. ..:)

Stok insyaAllah sentiasa ada..


Tgk kod kod yg berkenan dan bgtau saya..kod untuk dewasa dan kanak-kanak sama ja ya..jadi sila lah pilih yer mana berkenan di hati. :))


RM 40 POSTAGE RM 7 Semenanjung Malaysia
Sabah Sarawak add RM 2 


POSTAGE HARI ISNIN  jer..

LAST PAYMENT MESTI DIBUAT PADA HARI JUMAAT. JIKA LEWAT PAYMENT,  POST AKAN DIBUAT ISNIN BERIKUTNYA. 
INSYAALLAH SEJUK. SELESA.
TOLONG WHATSAPP ATAU SMS SAHAJA 017-3218351. 

PERHATIAN: WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA SEPERTI YG TERDAPAT DALAM GAMBAR. YERLA KAN MUNGKIN LIGHTING KAMERA BAGAI..
sila rujuk kod ini sama ada untuk dewasa atau kanak-kanak




telekung kanak-kanak

Monday, 22 September 2014

KALAU HATI SUDAH HITAM

Assalamualaikum semua. Memang kalau hati sudah hitam..maka hitamlah sikapnya. hari hitam n bukan kira umur ..tua muda.. Ini terjadi pada diri saya sendiri. bygkan saya bersabar dgn tohmahan dia dari saya kecik lagi..tak tahan ooo Seorang yang saya anggap kakak walaupun usia dia dah menjangkau 50an tapi perangai dan sikapnya Ya Allah..sekampung tahu. kesabaran saya mencapai hadnya..macam macam dia burukkan saya dari dulu sampai sekarang...dia hina saya mcm mcm..YA Allah... Burukkan diri saya pada mertua saya sampai mertua saya cakap dia yang bahaya.. Pakaian jubah..tudung litup..tapi mulut??

Semua orang tak betul ..hanya dia yang betul.. Saya membesar dengan dia ..dia arwah ayah dan arwah emak yang bela dan jaga ..dia bukan ank.kandung juga.. Kami berdua dijaga dengan baik..tapi hidup dia penuh hasad dengki pada saya. Saya balik ke kampung pun dia x senang hati..tapi saya ttp smgt dan gembira sebab hanya dia saja yg busuk hati tapi saudara saya yg lain selalu bagi sokongan padu..

Mentalkah dia? Kenapa saya kata dia mental? Sebab dia x gembira kami.suami isteri pulang menjaga rumah pusaka. Kami.cat je pun rumah tu bg cantik.. Bukan bubuh mozek bagai..tapi bg dia itu satu ancaman..Dia marah marah kami tebas pokok pokok yg menutupi rumah sehingga rumah saya tu boleh digelar rumah hantu kalau tak dijaga...Dia rasa gembira dan puas ati kalau rumah saya tu jadi rumah usang atau terbiar..puas hati dia!!. Sedangkan dia sudah ada rumah . Tanah. Bendang sendiri yg arwah ayah bagi.dan saya tak pernah kacau hak dia! .tp pelik lah....dia mmg busuk hati..arwah emak selalu mengadu pada saya macam macam tp saya sbr sebab tak mahu bising..tapi dia dah melampau!.. Saya igtkan arwah emak tak ada .. Dia akan berubah..tp makin teruk... Dia jaga arwah emak bukan saya tak tahu cara dia jaga..orang sekeliling pun nampak dan.tahu..sampai jiran.saya seorang.ustazah cakap dia x mau cerita apa pada kakak saya tu sebab nanti kakak.tu akan tukar cerita jadi fitnah

Dan sampai.hati dia buat saya ..saya balik ke kedah entah apa sakit ati dia ..dia langsung tak datang rumah ..saya pergi juga jenguk dia beli apa apa hantar ke rumah dia...dan dia nak buat kenduri arwah langsung.x jemput saya??apa manusia macam tu..bukan ke arwah emak tu emak kita bersama....sampai la saya kol tanya knapa tak panggil saya..tp biasalah dia brlakon lemah lembut...ckp x ada kredit..abis telefon rumah?.dpn saya pijak semut x mati.. Kemudian dia ada ckp dengan saudara saya.. Knp saya balik ke kedah?..dia seolah halau saya supaya pergi kerja di JB..eh.saya punya suka la nak kerja di mana pun..saya bukan budak lagi! Dan rumah ini hak saya..nama saya..jd apa masalah dia?..Tak apa..saya yang saksikan sendiri bagaimana dia layan arwah emak.. Dia geram la tu dengan saya sebab saya baru balik ke kampung..dia kata dia kena jaga arwah emak dulu..cuma satu.je saya nak.tanya ..` awak ikhlas ke jaga emak semasa arwah masih ada?sedangkan semua.orang tahu.mcm mana awak jaga arwah emak?..kasar. Suka tengking..mcm mcm lah ..'

Saya dah lama berlembut dengan perangai hamba Allah ini. Saya.katergorikan.dia sangat kurang ajar. Busuk ati. Dengki. Suka fitnah. Bila awak.sakit nt siapa yg akan.jaga awak? Bukan saya ke nnt sbb x da sapa yg nak jaga awak.nant..satu kg tahu perangai awak dan tak.ada siapa yg nak dekat dgn awak.. Awak x prnah berubah..dr kecil sampai tua bangka x pernah berubah..Takut tgk sikap awak sbb terlalu byk buat tak elok pada org sekeliling awak! Kawan kawan doakan lah semoga saudara saya ini berubah.dia bukan kakak kandung saya pon..dia cuma ank.saudara arwah ayh yg dijaga ...

Dan saya tahu ..mata ..hati dia penuh dgn amarah..penuh tamak haloba pada harta duniawi..tak apa..Allah ada...x ke mana pon kalau awak buat perangai mcm n..saya harap awak berubah sebelum 'terlambat'

Saturday, 20 September 2014

SEJUK DI HARI SABTU

Assalamualaikum semua sahabat

Saya masih di kl..hihi..datang kl kejap sebab nak tunggu husband last keja hujung bulan ni nak balik Kedah sekali..sunyi pula duk di Kedah sorang sorang...bila sunyi..maka air mata saya mengalir..sob sob sob...Sbb dulu rumah tu meriah ada arwah ayah..ada arwah emak...Sekarang sunyi..jadi better saya ke kl jap rumah MIL...

Hari ini hujan di area Bandar Tasik Selatan n..grr grrr...sejuk...mau tarik selimut lagi pagi td tp malas la ...jd bangun buat kopi Perla..Perla coffee? Ya ya..saya minum Perla coffee sekarang sbb nak elakkan minuman berkafein... Kalau kulit jd gebu gebas pulak da satu bonus da kan..OK lah.korang APA plan today? Jenjalan ke? Shopping ke?huhu..

OK. Blanjer korang picture buah-buahan sikit..x der motip sebenarnya kah kah kah..ala tgk je lah yek yek...




posted from Bloggeroid

Friday, 19 September 2014

APLIKASI CYMERA

Assalamualaikum Dan selamat ptg..

Korang yg suka edit edit picture boleh guns aplikasi cymera yg boleh di install di play store..

Selain melebarkan senyum...mata juga boleh dibesrkan. Hahaaha..ye betol..muka boleh dislimkan Dan mcm mcm boleh korang buat..

Mangsa edit saya sapa lg..Encik Firdaus..redha je la yang oiii..hahaha..







posted from Bloggeroid

Selamat pagi semua!

Assalamualaikum Dan selamat pagi para sahabat semua!!!!

Miss u olllzzz;)

posted from Bloggeroid