Followers

Saturday, 4 April 2015

SEDANG BER TTC ATAU TRYING TO CONCEIVE ATAU CUBA HAMIL?

Assalamualaikum. Ya Allah lamanya x jumpa sahabat alam maya.sorry saya sangat busy...huhu Ok jom kita cpt kan.ceghita..bg yg cuba trying to conceive atau ttc atau dlm bahasa mudah cuba hamil haaa...ni boleh cuba double stemcell n ..kawan saya sendiri hamil tau ..yg lagi syiok makan x dan abis sekotak..tu rezeki dia.. 

Tp saya mmg nak syorkan la pada kawan kawan..sebab Ds n perbaiki sistem dalaman..yg ada masalah haid x teratur ka...yg ada breast cys ka suma boleh..dah la ni pula ada promosi sampai bulan Mei 2015!! Ha grab la peluang ni..sbb harga biasa rm305 dpt dua kotak. Ni promosi RM 330 dpt 3 kotak DS tau! Jimat dan berbaloi tau..

ha korang yg beli n lepas tu automatik.jd ahli pastu apa lg dapat terus harga ahli! Makna kata lg jimat! Whatsapp saya 017-3218351 .. Ok jom tgk testi kawan saya dulu:
Ok di atas ni ialah testimoni kawan saya sendiri tau. Now kita tengok testimoni lain:
Ok. Sapa yang nak boleh direct whatsapp saya di 017-3218351 . Sini ialah pakej harga:

Tuesday, 27 January 2015

BVR COLLAGEN & BVR SCRUB

Assalamualaikum. Dengan harga mampu milik..saya rasa semua wanita perlu memilikinya..korang boleh jumpa byk khasiat dan kebaikan if korang search through google.. Whatsapp saya 017-3218351 utk pertanyaan dan pembelian.

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Assalamualaikum. produk skin white kawaii collagen.utk anda miliki.Whatsapp saya 017-3218351 utk pertanyaan dan pembelian..malas nak citer pjg pjg pasai n sbb korang google je dan bcambah pasai khasiat ..bahan dan etc produk n.

PRODUK KCOLLY

Bismillahirrahmanirrahim. Salam semua. Para sahabat bloggers dan readers..sesiapa yg nak beli produk ini boleh terus whatsapp saya 017-3218351. insyaAllah saya bg best price nnt.

Sunday, 23 November 2014

KEBUN MINI SAYA AYAM SADO SELALU USHA

kebun mini saya 
Assalamualaikum semua..:)

Sejak duk di kampung ni ada ja benda yang saya nak buat..Entahlah rasa seronok ja..Rasa takda tekanan dah. Ok, untuk mengisi masa yang terluang selain berniaga pagi pagi, saya juga buat mini kebun di depan rumah. Saya buat projek ni dengan sepupu saya.

Kami tanam petola, timun, kacang panjang, jagung manis, ubi kayu dan lain-lain lagi. Ada naik tunas dah tapi tak tahulah boleh hidup ka tak. Doakan tanaman saya subur ya..:)

Kami mula-mula tak bubuh jala sebagai pagar, tapi ada satu kisah di pagi hari di mana ayam jantan jiran yang Encik Firdaus panggil "ayam sado" sebab badan dia memang mantap. Satu hari, Enck Firdaus panggil

" Cuk! Ayam sado duk mai kawad atas batas kebun tu..abih lah.."


Ayam sado tu datang berdansa atas batas kebun saya pula! Sayaapa lagi dari dalam rumah berlari terus kejar dia sebab dia cuba nak patuk benih sayur saya. Sekali paling tak menahan tu, dia siap berhenti, dia siap terajang kayu yang saya pacak. Pastu baru dia sambung lari! Cis! Jaga kau ayam sado! Ayam sado tu memang tau! eiiiii geramm ja.. hari hari datang usha kebun saya.