Grab A Button

Followers

Wednesday, 31 December 2014

TELEKUNG LYCRA


Assalamualaikum semua. Siapa nak beli telekung lycra?

Haaaa, kat sini ada telekung lycra untuk org dewasa dan kanak-kanak. harga telekung lycra utk dewasa dan kanak-kanak ni ialah RM40. Postage RM 7 utk semenanjung dan tambah rm2 utk sabah dan sarawak. Saiz kanak-kanak bole pakai dari umur 5-8tahun

Pasai apa sama harga? Toksah tanya saya ya..nak buat camner ,harga dah lagu ni dah owner tu bg. I follow ja..rasanya dah murah dah kot..

Saya ialah agen untuk telekung lycra nih..berkenan sgt telekung mcm n.. Saya pakai telekung mcm ni juga lah kat rumah member terus berkenan.. ..:)

Stok insyaAllah sentiasa ada..


Tgk kod kod yg berkenan dan bgtau saya..kod untuk dewasa dan kanak-kanak sama ja ya..jadi sila lah pilih yer mana berkenan di hati. :))


RM 40 POSTAGE RM 7 Semenanjung Malaysia
Sabah Sarawak add RM 2 


POSTAGE HARI ISNIN  jer..

LAST PAYMENT MESTI DIBUAT PADA HARI JUMAAT. JIKA LEWAT PAYMENT,  POST AKAN DIBUAT ISNIN BERIKUTNYA. 
INSYAALLAH SEJUK. SELESA.
TOLONG WHATSAPP ATAU SMS SAHAJA 017-3218351. 

PERHATIAN: WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA SEPERTI YG TERDAPAT DALAM GAMBAR. YERLA KAN MUNGKIN LIGHTING KAMERA BAGAI..
sila rujuk kod ini sama ada untuk dewasa atau kanak-kanak




telekung kanak-kanak

Tuesday, 2 September 2014

LAGI TESTIMONI TELEKUNG LYCRA

Assalamualaikum dan selamat pagi...semoga pg n lebih ceria ya

Ok saya buat lg testimoni telekung lycra ..selalu saya update saja di entry testimoni..rasa macam penuh pula entry tu..now create new entry

Thanks to BLOGGER FIZA RAHMAN yg sudi beli telekung lycra dari saya ya:) bukan 1 helai but 2 helai tau.Dia hadiahkan utk peserta GA sebab dia jd Sponsor!

Tahniah pada yg menang GA tu:)

Monday, 1 September 2014

ASSALAMUALAIKUM SEMUA SAHABAT

Assalamualaikum semua....apa khabar..Salam Merdeka yg ke 57 thn kpd rakyat seluruh rakyat Malaysia..dan syukur kepada Allah kerana Gaza kini bebas..Tahniah kpd semua pejuang mujahidin..Malaysia stand with Palestine

Ok...mmg lama gila dan kekok utk berblog setelah sekian lama tinggalkan dunia blog ni..nak.susun ayat pon rasa kekok..hihi..

Sekarang saya dah kembali dan menetap di kg halaman saya di Kedah..alhamdulillah..dapatlah saya jaga pusaka peninggalan arwah ayah dan mak..kalau saya tak jaga sapa lagi nak jaga..yang bestnya Encik Firdaus pon suka duk.kedah..Buat masa ni kami.masih berjauhan..dia masih di kl..insyaAllah hujung September ni dia balik dan terus menetap di sini.. Rezeki ada di mana mana jd tak perlu takut untuk balik ke kg..bukan kl jer ada peluang kerja..hoho...betul tak?

kan kan..

Ok kawan kawan semua.rindu korang... Lupa nak.ucap tahniah padaBlogger ciksu ..sebab dah dapat babyyyyy! Yeay!:)tahniah daripada Kak intan :)

Monday, 30 June 2014

SALAM RAMADHAN

Assalamualaikum semua sahabat blogger. Lama sangat rasanya tidak update di sini. Apa khabar ya semua? Di kesempatan ini saya ingin ucapkan Salam Ramadhan buat semua sahabat muslimin dan muslimat. Saya ingin memohon maaf andaikata sepanjang berblog ni saya ada buat salah kpd anda semua.
Image from google

Wednesday, 14 May 2014

TESTIMONI TELEKUNG LYCRA

Assalamualaikum semua..huhu...busy busy..hihu..sampai x sempat bw dan buka blog kawan kawan..maafkan saya..
Ini testimoni daripada pelanggan saya mengenai telekung lycra yang dibeli dari saya.  Alhamdulillah.
RM40 postage semenanjung rm7.sabah sarawak tambah rm2 postage..
Untuk order whatsapp or sms only 017-3218351