Followers

Friday, 16 November 2012

TeriMa KaSih DaUn KeLaDi, KaLau BoLeh Nak SkoDeNg Lg..


Saya Nak buat Entry Ni untuk Ucap TeriMa Kasih Kepada Blogger2 Ini 
dan yang lain2..

Yg Mana Saya Banyak Belajar daRi mereka Cara2 untuk MengindahKan Blog2 saya yg Tak berapa nak indah ini sejak beberapa Hari Yang Lalu.haha..pening , juling semua ada punya la nak bg blog santteeeekkk...tp biasa2 jer..xleh lawan korang yg dah lama berblog.hehehe. Segala Tunjuk ajar mereka saya hargai dan ingin ucapkan jutaan terima kasih..hehe..ni belajar lagi ni…So nanti saya sekodeng lagi ye blog U ollssss..hehehe

Terima kasih sekali lagi..

12 comments:

redza said...

makin berserilah blog ni

intanfirdaus247 said...

hehee..belum cukup lagi n..x pandai nak tukar background je sendiri..x nak guna yg dalam template dia bagi

Azhafizah Md Nor said...

sama sama sayang dan sama sama kita belajar ye..keep on blogging ya ^__^

intanfirdaus247 said...

Tq ye dalink sudi komen , bg semangat dan singgah sini..hehe..:)

Ainn Hazwany said...

tambahkan seri ! :)

qemaishak said...

rajin dia hias blog...blog qema tu berzaman xtertukar pun lagi hihi, kena betul2 ada masa baru blh cantikkan blog:)

intanfirdaus247 said...

Qema, intan tengok blog Qema cantik juga...intan baru nak belaja..hehe

intanfirdaus247 said...

Ainn Hazwany..tq..hehehe

Ibu Lala said...

mcm mana nak buat top commentar tu ye. boleh bagi kodnye tak??

intanfirdaus247 said...

rujuk sini ye..blog kak umi..
http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2012/11/tutorial-top-commenters.html

drzirakudo said...

kalau sudi dtg la blog sye pulak.. hehe

intanfirdaus247 said...

dalink..dah singgah ..hehe.dan dah folo..:)