Followers

Wednesday, 14 November 2012

JAWS KAT PARKING KERETA DAN DALAM KEDAI


Cemana rasa anda kalau jaws tetiba ada tempat mcm ni. Encik Somi saya rajin betul  mendownload movie dari youtube…Dia tanya saya nak movie apa, saya cakap apa2 jelah yang ..hehehe

Saya suka movie2 yang macam terkejut2 sikit, movie yang adventure, animation stories, kira semua genre saya suka..haha.. Antara movie yang saya suka Sherlock Holmes , Harry Potter, Narnia, Mission Impossible Ghos Protocol, Shrek, Snow white and huntsman..bla bla…
Kecik2 dulu saya suka juga tengok movie Jaws.. Rasanya dah banyak movie Jaws, Jaw 1, 2, 3, Deep Blue Sea dan lepas tu dah lama x tengok dah movie pasal jaws ni..kalau piranha saya x suka tgk..cam mengarut lagi…hehehe..

Dan semalam saya tgk movie BAIT yang husband download..x sangka jaws yg latest Nampak hidup ..x sangka depa boleh relate tsunami dengan jaws masuk dalam kedai.. Dan memang menakutkan juga…walaupun cerita tu dalam kawasan tu ja tapi ada ja scene yg mendebarkan. Kawan2 semua dah penah tengok.. Bak cerita dalam entry blogger Redza REALITI ABADI,   filem seram boleh turunkan berat badan..hehe..ni kira seram gak x? sebab jantungku tersentap jahh..hehhehehe

4 comments:

redza said...

ntah betul ke tidak kajian diorang tu kan hehe

best ke..nak donlod jugalah..filem jaws, piranha mesti banyak babak pakai baju kecik heheh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah balas kunjungan n follow sekali
salam kenal...

BAIT xtgk pun lg :-)

intanfirdaus247 said...

best juga dari layan cerita pirana tuh..pirana tu ngarut dan banyak yg sensored …x suka..haha...yg ni best…yg ni sat ja pakai baju kecik..lepas tu siap tsunami lagi

intanfirdaus247 said...

Waniey , boleh tengok nanti, jantung berdegup juga la..hehehe..terima kasih sudi follow dan singgah sini..dan salam ukhuwah juga..:)