Followers

Friday, 23 November 2012

Offer Terbuka Untuk 5 Orang TERAWAL SAHAJA!!

UPDATE TERKINI!! BUKU DAH HABIS DAHHH..LAKUUU..KIH KIH..

Kepada blogger yg ada anak darjah 1 atau below 6 years atau darjah 2 atau 3 tapi masih nak juga, atau sesapa yg nak dan nak bg kata anak buah dipersilakan..hehe..apa benda yg saya nak bg? (gambar malam kang lerrr intan upload yeargh!)

Okey, hari ini atas table saya  yang semak sudah ada 5 buah buku yang baru saja dipublish oleh Education Publication House  anak sykt popular bhd, idak ler glamer macam sasbadi , pelangi bagai..Latihan Asas Mengarang SJKC (MENULIS AYAT) Tahun 1 dan penulisnya intan sendiri ye (poyo kan), tak yah g beli kat POPULAR Bookstore dah..ni baik hati nak bg…Tahun 2 dengan 3 x leh ler bg pasai itu author (cikgu) yang tulis so complimentary copies dia la yang dapat..hehe

Actually untuk SK pon boleh guna sebab untuk murid Tahun 1 ja kan… basic latihan menulis ayat ok.. 36 pages ..answer 2 pages.. so anyone interested please do not hesitate to komen and say I WANT IT..( wah cakap omputih ) hhaahahaha.. ala SAYA NAK pon ok..I NAK pon ok..NAK pon ok..ape2 je lah…5 PERSON TERAWAL YG MEMBERIKAN KOMEN OK! SAYA AKAN POS HUJUNG BULAN NANTI OKEY !!:)

28 comments:

nanieybarnieylurviey said...

nasib xde.. if x nk jugak :)
salam jumaat

Falsya said...

wahhh..intan tulis sendri...i'm impress..hehehe

Chic Na said...

anak buah kecik lagi. huhu..

munna said...

kak munna nak.....

intanfirdaus247 said...

Kak munna, nanti antar nama dan alamat kat emel intan yer..:) emel : intanfirdaus247@yahoo.com

intanfirdaus247 said...

Hehe..xper..kalu nak gtau jer

intanfirdaus247 said...

Naniey tp naniey org pertama komen..hehehe..salam jumaat juga dear

intanfirdaus247 said...

Ala, biasa2 je dalink..:) tq

IntaNBerliaN said...

alamakkkk saya xleh mintak la ek... alisha br umo 2 thn bh... hihiii

wah tulis sndiri yer... hebatnya

PinkUmmi said...

i want it

intanfirdaus247 said...

ok kak ummi, nanti sent emel ke intanfirdaus247@yahoo.com

Kesuma Angsana said...

KA nak anak bongsu KA darjah satu tahun depan hehehe

azievee said...

sy nak ....hehehe i follow u

intanfirdaus247 said...

ok KA, nanti intan sent sekali dengan gift top komentar ye..jgn lupa email alamat dan nama penuh ke emel intan , intanfirdaus247@yahoo.com

intanfirdaus247 said...

ok azievee..tq folo kiter...:) nanti sent alamat dan nama penuh ke email intanfirdaus247@yahoo.com , subjct emel tulis buku ye..hehe..

intanfirdaus247 said...

intanberlian..idak ler hebat..biasa jer sy ni..hhehe

intanfirdaus247 said...

kak azie, intan x leh nak folo lagi sebab bila g kat blog kat zie, apa ke hal entah dengan google dia tulis apa ntah nanti intan folo k..isnin n g opis intan guna opis nyer pc

azievee said...

x pe....http://azievee.blogspot.com....blog besa2 hek...hehehe

intanfirdaus247 said...

intan pon blog biasa....alamat dan nama penuh kak azie ye jgn lupa ye emel ke emel intan, cek komen atas tu ada emel intan reply kat komen kak azie...heheh,..cemana intan nak hantar buku tu? :)

TiranaAduka said...

kalau x keberatan TA pun nak jugak

drzirakudo said...

fuyyoooo... tp sye tkde anak..haha

intanfirdaus247 said...

boleh TA..hehe..tq ye folo blog intan dan banyak komen kat entry2..really appreciate ..hehe

intanfirdaus247 said...

haha..zira anak buah mesti ada..:)

Kesuma Angsana said...

ok tq dah hantar info dah ye

Aisy Nasiha said...

hai...nk follow blog ni, akak penulis buku utk kanak2 rupanya..nk dptkan tips utk anak2 sy...

ieda said...

salam kenal dik
akk dtg dari blog kak munna
bagusnya buku tulis sendiri ;)

intanfirdaus247 said...

Hai aisy....meh kita memfollow..hehe...ala, kak intan biasa2 je dik..:)

intanfirdaus247 said...

Salam kena kak ieda....salam ukhuwah ...:) biasa2 je saya kak..:)