Followers

Saturday, 17 November 2012

LORI PASIR TERBALIK DI SIMPANG TRAFFIC LIGHT BUKIT JALIL

Hari ini dan esok cik intan busy sikit..bukan apa, bapa saudara (sebelah suami cik intan) nak bertunang dengan kawan opis cik intan..Bapa saudara Cik Intan ni duk cari calon isteri, last2 Cik Intan bg kenal dengan kawan opis merangkap ex housemate Cik Intan dulu,dan sangkut..Esok ramai2 akan ke Kuala Lipis la bawak rombongan cik kiah g minang. 

ok2. berbalik kepada tajuk entry, tadi dalam kul 2 lebih gitu Cik Intan dengan En. Somi nak bertolak ke Serendah umah mak sedara, elok kami keluar ja , dekat traffic light berdekatan umah Cik Intan (berdekatan Balai Bomba Bukit Jalil), satu kemalangan berlaku. Sebuah lori pasir terbalik, dan yang kesiannya, sebuah kereta besar x sempat nak ngelak sebab betul2 simpang traffic light dan mungkin tengah tunggu lampu hijau kot, BUM! terbalik pasir..Nasib orang dalam kereta x ada apa2 dan nasib lori tu tak hempap kereta tu..dan ini kejadian kali kedua lori terbalik dan cara pon sama. Malang tidak berbau..Jadi berhati2lah di jalan raya.


Nampak tak?kalau tengok kereta ni dari depan teruk juga la...hmm

6 comments:

ieda said...

nasibb baik x der org dlm kereta kan ..
aduhh x daya jem lah nanti tuu

intanfirdaus247 said...

tu la pasal ieda.memang jem teruk tadi..huhuh

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nasib baik tiada yg cedera... syukurrr

Wak Gelas™ said...

bahaya kaans.. uHhuu

Si Matatajam said...

Ya Allah bahayanya..

redza said...

alhamdulillah xde kemalangan jiwa