Followers

Thursday, 29 November 2012

Isi Kelapa Dengan Telur Kuning Ayam Kampung

Encik Somi pernah g berurut dkat sorang WaK n..dekat area tol batu9 cheras kajang x silap...Wak ni memang urut untuk lelaki sahaja. Ramai juga yg g berurut dekat dia kawen bertahun2 akhirnya dapat zuriat..Ni salah satu cara kita usaha.Allah suka orang yang berusaha kan. Ada sorang adik tu (lelaki) kawen tapi baru setahun lebih la sebab dia nak anak cepat, dia g berurut dalam 4 , 5 kali juga la..lepas tu lekat. Dia yang suggest dekat saya  denagn Encik Somi g berurut sana. Memang best urutan dia. Bayaran, ikut ikhlas kita la. Saya bagi RM 50. Satu badan ok. Memang kena naked la depan wak tu. Satu badan. Encik Somi saya g sekali ja.. Sambil urut tu dia petua untuk semua yg g berurut dkt dia:

Petuanya:-
"Ambil sikit isi kelapa, cerai2kan, masukkan telur kuning ayam kampung. Telan"

Mula2 suami saya takut tak pernah makan. takut hanyir. lepas sekali makan dia kata sedap. macam lemak2 gitu. Tapi tidak lah amalkan selalu..telur ayam kampung 10 biji pon mahai oiii..heheh..Tapi kita harus mencuba kan. Kadang2 beli sekali 30 biji wat stok.

Sapa nak no wak tu nanti saya tanya encik somi ,kalau nak g berurut la 

13 comments:

pinky said...

hehehe...pompuan nk urut kat mn kak???

intanfirdaus247 said...

Akak dah reply kat entry pinky

Falsya said...

utk lelaki pun ade nyeah kak intan..

intanfirdaus247 said...

A’ah..wak ni memang ngurut untuk lelaki saja ..untuk pulihkan apa yg patut dipulihkan dan serta ikhtiar untuk dapatkan zuriat

IntaNBerliaN said...

oooo biasa dgr org perempuan je urut utk dpt ank.. lelaki pun ada.. :-)

done nestum

nanieybarnieylurviey said...

usaha tangga kejayaan.. :) kalau tak usaha mcm mne nk dpt hasil. berkat usaha n doa insha Allah di makbulkan. :) *eh2 ckp mcm org da kwin lak. lebih2*

intanfirdaus247 said...

Ada ..hehe..tima kasih..:)

intanfirdaus247 said...

Nani, x apa, amek pengalaman org dah kawen n,,nanti lepas ni tau apa kena lakukan kalau x pregie…tapi akak doakan nani kawen je cepat2 hamil..amen

Mimie said...

tak sanggup nak telan kalo mcm tuh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

utk lelaki pun ada..selalu dgr perempuan jer

intanfirdaus247 said...

haha...macam hanyir eh

intanfirdaus247 said...

ada...:)

QasehnyaRania said...

area kajang kak..org melayu kita ke atau jawa..

nk no wak tu boleh?urut utk llki je kn