Followers

Thursday, 22 November 2012

LANJUTAN DARIPADA KISAH BOBOK SEMALAM


BOBOK itu bermaksud tidur..entahlah nape guna perkataan ni.. x silap ni perkataan orang Indon dari bangsa apa saya tak pasti.. ni terikut dengan kakak la…Masa memula kawen , encik somi tenganga apa kebenda la bobok tu…skrg dia lak duk cakap bobok ..bobok…akakakakaka..

Ok , berbalik kepada perihal ngantuk tahap gaban z potong dua semalam,  intan kan sampai pening kepala..yg tak tahan tu masuk toilet pon leh terpejam..macam layan je ngantuk tu..petang tu pas makan, ngantuk juga dan dah x boleh buat apa dah..pening kepala, g toilet lagi pastu termuntah sikit…adoeh..pelik tol..x pernah ku alaminya…ngantuk sampai muntah..dahhhhsyaaattt...message encik somi, dia pulak leh wat lawak tapir “ maybe ada baby kot” humang aihhhh…masalahnya x ada..ni kisah hormone mengantuk menyerang..mungkin hormone yang tahap paling paling ganaz menyerang.. minum kopi x jalan oooooooooooooooo!!

Nota: ingatkan saya jer ngantuk kat opis , upernya kawan sebelah pon ngantuk sampai pi tidoq dalam toilet..x caya jer..tp hakikatnya memang p tidoq sekejap…

10 comments:

Lieya VoN JaY said...

intan kalau ngntok minum air kosong banyak-banyak.. kemungkinan kekurangan oksigen dalam otak, kiter selalu ja buat mcam tu.. selamat mencuba tau.. :)

intanfirdaus247 said...

Lieya, ye ke..ish takut pulak..tapi semalam kiter dah minum air kosong banyak sampai asyik g toilet..apapun tq tau sebab lepas ni kena minum air kosong banyak..takut juga pasal oksigen2 tak cukup nu..tq delink!

redza said...

memang ngantuk sangatlah tu smpai dalam toilet pon boleh tido erk!!

intanfirdaus247 said...

A’ah redza,,x tahan..leh kepala telentok kat bhgn tisu tu…naseb rapat ke dinding..keh keh

Nur Abu Bakar said...

Ntah2 betoi ada isi...ngeh2...

Chic Na said...

kita senang je kalau ngantuk p pusing jalan2 satu ofis & kacau orang. mesti terus hilang ngantuk. hihihi..

PinkUmmi said...

la...bobok tuh tido ke?ingatkan apa td...haiyak!!!

intanfirdaus247 said...

Nur, dah cek x ado:(

intanfirdaus247 said...

Chic Na, kita dah jalan siap tawaf semua...siap pi basuk muka, masa nak solat tu pon jenuh cerok ayaq kat muka..x jalan gak..cam zombie ja rasa

intanfirdaus247 said...

kak umi..akkakaka..now u know aaaarrr