Followers

Tuesday, 20 November 2012

KEnaNGAN JER


TETIBA rindu masa zaman kerja dulu..skrg sepanjng hari duk opis je..Dulu, selalu keluar buat tugasan ke merata tempat..Kadang2 seminggu x ada kat opis asyik kuar je…kejar dateline pon rasa syok ja walaupun penat..paling best bila time refreshment bila pi utk press release …makan ajerrr dikk..apa lagi, kami ramai2 hentam selagi ado dik..hehe..ni sikit je gambar cik intan bg tengok..yg lain2 cik intan simpan jer…ni masa g TV3 untuk interview wardina untuk cover magazine..satu lagi kat umah Maizurah Hamzah masa g wat photoshoot dan interview kat umah dia…kenangan semua n,..:)



26 comments:

HanNis SaNia said...

hah bestnye ;)

IntaNBerliaN said...

intan kerja apa yer?

*btw, xyah malu tanya.. sy no hal punya... byk tanya, byk tmbah ilmu.. hihi...

UV tu saya tgk dkt akaun nuff dekat bahagian statistic. :-)

intanfirdaus247 said...

Best sebab leh keluar dr opis..hehe,,malas duk opis,,

intanfirdaus247 said...

Dulu intan writer merangkap jurnalis cabuk je…kalau pernah baca dan ikut majalah mami & baby , ha yg tulah magazine tu yg intan keja dulu..hehehe..pembaca2 ramai parents ..:)
Terima kasih intan berlian atas info tu…intan ada akaun nufnang Cuma x berapa reti lagi nak tgk..hehehe

redza said...

wah best tu dpt masuk rumah maizurah...org len dpt tengok bumbung je haha

intanfirdaus247 said...

Redza…lagi kan, leh makan lagi depa masak bg kita..wakakakaka

Kesuma Angsana said...

seronoknyer dapat jumpa retis2 mcm ni kan

intanfirdaus247 said...

KA, masa awal2 keja memang best, lama2 boring..(jahat kan statement intan nih)..hehe

Falsya said...

falsya pun suke kuar opis..xbrape nak gemo duk statik je dpn pc dr pg smp ptg..hehehe

Zie said...

kenangan terbaik tu.. memang tak dapat dilupakan

Chic Na said...

boring kot dok ofis selalu sbb dah biasa kerja luar kan? :)

intanfirdaus247 said...

Falsya kan..tp skrg terpaksa duk opis je..dr tahun 2008 sampai ler la n..duk je opis..adeh

intanfirdaus247 said...

hehe..sesungguhnya..

intanfirdaus247 said...

tu la dah lama dah hampir 5 tahun duk perap dalam opis je

PinkUmmi said...

bestnye dpt jumpe retis

nadia said...

kak intan, hottttt gitueeeewwwwwwwwwww. selalu kerja dengan artisss. nak signnnnnnnnnnnnnnnnnnn kak! ;p

intanfirdaus247 said...

hehe..itu dulu pink umi..sekarang x lagi..hehe

intanfirdaus247 said...

nadiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..mana ada hot..sekarang dah sejuk..hehehhe...sign x laku la dik..hehe

Si Matatajam said...

Bestnya kerja jumpa retis..kl dok Opis ja mmg bosan tu

Nick Nashram said...

ooo..dulu cik intan keje sebagai writer eh..skng ni keje ape?? sibuk je tanya..huhu

intanfirdaus247 said...

mula2 ja best..lm2 x best..best tang makan2 ja kak m..hehe

intanfirdaus247 said...

hehe...nick nashram..x apa, sibuk sikit2 okey..:P sekrang keja editor cabuk ja..untuk education book..untuk preschool lak cik intan nulih buku utk depa ..heheh..

~~zana@pb~~ said...

Kakzana yg bukan wartawan dan penulis ni pun selalu terkenang zaman2 kerja dulu. Tapi takde kenangan dgn artis le. Kenangan masa bujang, pergi shopping sama2, piknik, camping dll...tak dpt lupa semua tu Intan. Kerja mcm Intan mesti glamour kan?

intanfirdaus247 said...

Kak Zana, ni gambar zaman kerja dulu..skrg dah x kerja dengan magazine dah..intan skrg kerja kat Popular ...hehe..edit buku sekolah dengan tulis buku untuk prasekolah..duk opis je kak...keja kat sini x glamer apa pon kak..pakai selekeh pon x apa...hehehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dapat jumpa retissss...best sgt tuh

nabilah_2908 said...

sama lah...sy pun lebih suka kerja luar... pagi2 keluar..petang masuk office...terasa masa cepat berlalu..hehe.. :)

tapi keje sy nengok mat bangla buat kerja..mat mynmar buat kerja...xd chance nak jumpa artis..huhu... ;P