Followers

Thursday, 22 November 2012

Errrmmm….CeMaNa Eh??


Apa punya tajuk camni? Tapi itu yg memula terlintas di kepala ku ni…kan orang duk bagi hadiah kat top commentor kan kan kan… pastu kadang2 bg untuk 10 orang , 5 orang,…kalau intan bagi sorang atau dua orang je boleh tak??? (kelakar ke atau soklan bodo pi tanya hampa tataulah)..takut sat lagi bagi sorang ja paling top, hat lain marah pastu x mai singgah sini dah…owhhhhh tidakkkkk…ambo x mau kehilangan kawan ambo!!!!  huhuh.contohla kan..ni contoh ja okey..bulan depan komentor paling top intan hadiahkan minyak wangi..contohlaaaa…tapi bg untuk paling top ja…pastu next month org lain lak…walaupun org tu yg sama top komentor, dia x leh dapat dah, bg kat orang x dapat lagi..makna kata org bawah dia…ka lagu mana?????? Nak la juga bg kat kawan2 nih..kui kui kui..apa pandangan otai2 blog sekalian???

11 comments:

Falsya said...

ikut mana yg boleh?..rasenye semua memahami kut..hehehe..

nanieybarnieylurviey said...

nnti leh la wat segmen :) hehe..

Nur Abu Bakar said...

Terbaek =)

Kesuma Angsana said...

tu dah rezeki masing2kan.. rasanyer semua mengerti tu!

Chic Na said...

setuju jelah ape2 pun. huhu..

intanfirdaus247 said...

Falsya kan kan...huhuhu

intanfirdaus247 said...

nak kena belaja dari naniey cemana nak buat..x berapa nak bijak lagi n buat..hehe

intanfirdaus247 said...

:)

intanfirdaus247 said...

hope macam tu la kan KA

intanfirdaus247 said...

yes chic na..ekkekeke

TiranaAduka said...

ok je.. Mana yg elok.