Followers

Sunday, 18 November 2012

HoBi PaRt TiMe (KiRa2 CiTa2 JuGeKkkkLErr)

Ni lah salah satu hobi cik intan, dan juga cita2 nak jadi MUA...antara mangsa2nya ialah kawan opis dan merangkap exhousemate cik intan dan diri cik intan sendiri..ahaks.ni before cik intan g kursus make up kat jurumekap yg betul2 pro ye..lepas make over cik intan amek gambar..tp lupa pula la nak amek before make over laks...ni la hasilnya...guna barang2 make up cik intan je..eh.






16 comments:

aiNa yaZiD said...

wah cantik~! =) pandai la akak make up. ^^

intanfirdaus247 said...

tima kaseh..tapi biasa2 je yang sebab time na tak belaja make up yg betul lagi..heehe

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

cantik.. pandai awak make up...

Azhafizah Md Nor said...

cantik! Pasni leh make up fiza pulak kan..hehe

Si Matatajam said...

Cantik la..mmg ada talent nk jadi juru makeup ni..

aizamia3 said...

moga dari hobi menjadi cita-cita dan seterusnya menjadi kenyataan.. ;)

intanfirdaus247 said...

Ahlam , terima kasih yer

intanfirdaus247 said...

boleh fiza..no problem..heheh..tq tau

intanfirdaus247 said...

KAk M, ameen, moga satu hari dapat la jadi jurumekap..ngeh ngeh

intanfirdaus247 said...

Aizamia3, ameen...terima kasih..:)

redza said...

boleh buat duit ni

intanfirdaus247 said...

redza, ye ke..nak kena serius la kan dalam bidang n

IntaNBerliaN said...

ooo pandai mekap jugak yer... cantik :-)

intanfirdaus247 said...

Boleh ler juga IntanBerlian..hehe..nak mekap kawan2 untuk dinner, tunang tu semua boleh lah..hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik..pandai makeup :-)

intanfirdaus247 said...

Waniey, terima kasih..pmbakar semangat nih..hehehe