Followers

Wednesday, 28 November 2012

Survey Hadiah Kegemaran Anda


Salam followers..(cewah , cam ramai je kan ) hehe..orang ramai beratus2 dan beribu2 x kata apapun.

Ok, adik2, kakak, abang sekalian,

Kalau saya buat peraduan, hadiah apa yg paling anda suka? Dan hadiah nya satu sahaja sebab saya akan cari sorang peserta yang dapat meneka dengan betul dan pantas. Owh kalau lelaki tengok mesti menyampah tgk hadiah ni so gurl gurl gitu but u  boleh beri pada kakak. gf, wife kan kan

Survey-survey ..:)

A – 3D eyeshadow 48 colours (ini kaler memang tip top!)
atau

B – Jam tangan
atau

C – Make up set (ada la beberapa barang dalam set ni)
atau

D – perfume

Peraduan ni bukan bulan ni..Mungkin bulan depan bergantung kepada keadaan. Jadi boleh bagi jawapan kegemaran anda? 

8 comments:

Mimie said...

perfume

Mimie said...

done hotlink

nanieybarnieylurviey said...

A 3d eyeshadow... :)

IntaNBerliaN said...

perfume :-)

mummy alisha said...

PERFUME.. wangi jerrr nanti...

Falsya said...

A – 3D eyeshadow 48 colours...;p

Chic Na said...

nak pilih dua boleh kak?
jam tangan dgn perfume. :)

QasehnyaRania said...

suka perfume tp kalau dapat habis guna tak da kenangan.tp wangi..

jam tangan boleh buat kenangan peribadi ;)