Followers

Tuesday, 20 November 2012

Tengok Berita Semalam Tangan Jadi Ringan Jerrrr Nak Tampaq Laju2 Si Obama Neh!

Semalam lepas tengok berita Obama kata " Israel mempertahankan diri" masa dia buat lawatan kat Thailand...Terus tangan saya jadi ringan saja taip kat facebook "Obama Bodoh" dan ramai yg like nyer jahhhh...Memang la dia ni...Kempen dia apa tu change change apa kebendanya..Penakut dan pengecut upernya si obama nih .. Errr, buat entry ni saya kena serang tak dengan polis dunia tu??? hahaha..sebab kata kat presiden depa bodoh..tapi dah memang bodoh.. 

Tapi satu hari nanti Islam pasti menang .Itu PASTI!

24 comments:

HanNis SaNia said...

btol2.. kita pn tgk berita smlm. rupanya dia mmg xnk tolong langsung palestin. :)

hehehe already follow u. nanti follow me back keyh :)

intanfirdaus247 said...

hye dear..okeh dah follow dah..memang US ni mmg skutu kuat dan depa sebenaqnya penakut..

redza said...

sape2 yg naik jd presiden pendiriannya tentang israel tak akan berubah lg pun israelkan anak emas AS

intanfirdaus247 said...

Kan, memang depa ni pengecut…pastu lantik diri sendiri jadi polis dunia…ish geram sungguh…

AHMAD AFIQ said...

sy terlepas tgk berita. tapi mesti ada sebab dia xnak tolong

intanfirdaus247 said...

Afiq, sebab dia takut dan US memang sekutu Israel..huhuhuh

nanieybarnieylurviey said...

Gggg... shud be die as org yg berkuasa guna la kuasa tu utk stop..

intanfirdaus247 said...

Kan naniey kan..tp dia pengecut …tampaq dahi dia laju2

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Speachless. Sekadar mampu berdoa moga ada satu ajaiban.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

memang sangat sesuai perkataan tu dengan dia.. orang kedah panggil bodo piang.. takut sangat dan nak bodek sangat hati penguundi yg br je undi dia camtu lah jadinya

intanfirdaus247 said...

Memang bodo piang tol dia tu..harap bapak ja Islam, tapi apa pon x boleh bak kata jambu..huhuh

intanfirdaus247 said...

Kak mirror, intan tahu apa kak mirror rasa…kita sama..huhu

Falsya said...

eeeeee..tau xpe..sebenarnye obama menang tipis je yg pihak lawan..yg undi die byk yahudi..sbb tuh die menang..sakit je hati bile dgr statement die..

IntaNBerliaN said...

alamakkk sy xtgk berita la plak smlm..

intanfirdaus247 said...

Hehe..ye ke..kalau tgk mesti menyirap

intanfirdaus247 said...

Kan falsya..memang sakit hati tgk..cakap2 duk kempen tu bohong belaka

Chic Na said...

konfem penakut. huhu..

intanfirdaus247 said...

memang kompom ..

nadia said...

heyyyyy gewamm pulak nadia. ingatkan bagus sangat dia ni.

intanfirdaus247 said...

x bagus langsung kan

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pelempang terus jer hihihi....

PinkUmmi said...

bukan bodoh dah tuh tp takde otak...otak kat lutut

intanfirdaus247 said...

wanieys, nak je pelempang muka dia laju2

intanfirdaus247 said...

kan pink ummi....