Followers

Tuesday, 29 January 2013

WE R BIG FAMILY - BLOGGER


Saya suka berblog! Saya sangat2 hargai kawan2 blogger sebab semuanya OHSEM!!! Lepas tu saya dah realize bahawa dunia blog lg best dari FB , twitter bagai..betoiiii… Antara rakan2 blogger yang ohsem ialah blogger Cikna, Naniey, Kak Ana Ibu Lala, Izan Mama Mia, Kak Tihara, Kak Ieda, Deqla Manjew, Aisy Nasiha, Ciksu Qasehnya Rania, Ceqgu Anes, RedZa, Nick Nashram, Neolopah, Waniey, Mimie, M Si Mata Tajam, Cheqkaq, Kak Zakie, Nisah Idham, Pinky, Onie, Nadia, Falsya, Mamarey, Kak Kesuma Angsana, Kak Mirror, Abang Tirana Aduka, The Malay Male, Wan Nurul Hezrina, Intan Berlian (Ina) , Kak Fieda, Azie Alahai Kak Jemah, Kina, Nabilah, Umi Alya, Ratu Hati, Nasridz (Sharing Is Caring) , Reena’s Online, Ena Palace, DQ, Cikgu Ma, CMA, cikmot, Che Ros Cute, Kak MP (mulut payau) dan semua2..(JANGAN MARAH tak tulis ni..x larat nak taip tapi saya tetap sayang korang semua tau!!.koh koh)

Saya dapat banyak informasi, maklumat, panduan dan pelbagai idea dan pengalaman dari kawan2 blogger saya! U r really superb!! Alhamdulillah dan bersyukur kerana saya dianugerahkan kawan yg  baik yang saya kenal di alam maya ini. Saya tatau lagi cemana nak nak cakap betapa saya menghargai kalian semua! Sayang sangat dengan persahabatan ini. Orang yg berniat jahat dan cuba pecahbelahkan kami sebagai sebuah keluarga blogger yang besar ini minta jauhkan dari diri anda dari kami.  

MY BIG FAMILY..I LOVE U’OLLS

47 comments:

Sue-Rya Qistina said...

betul tu. berblog lbh best dari fb, twitter dan seangkatan dgnnya. hehehe. sambil tambah kenalan, sambil jana pendapatan :D

Falsya said...

ehh ehh ade nama falsya la kat situ..kuang3...kan kak intan, kalau xde blog mmg xkan kenal ramai org..especially kak intan comelsssssss yg kreatip pandai wat FM n ade moto besau..wahahaha..

redza said...

:)

ros_reeza said...

luvvv akak jugak.. hihi. nama Ros tak de . huhu.. (gurau je ye). memang best berblog ni.. banyak kawan baru kita dapat kenal.. macam macam pengalaman, petua, informasi yang kita boleh dapat kan :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani pun sgt hargai kak intan dan rakan2 bloggers lain yg sudi support belog wani..syg ketat2 tau :-)

Cheq Kaq said...

Shuh shuh!! pergi jauh2!!hahahaha...

Sayang kak intan gakkkk!!muahh muahh!
kak..rindu laa..lame tak datang jengok kan...tgk2 dua GA akak kasik mai!wow..hebakk hebakk!

Ena's Palace said...

ye!ye!ye!..ada dalam senarai...hehehe
syang intan jugak...sayang sgt2...nak hug ketat2 biaq intan takleh napas...hehehe..

kepada intan dan semua rakan2 lain semoga bersahabatan alam maya kite berkekalan hendaknya...tq tq tq..

izan mama mia said...

betul tu cik intan...blog lagi best...dr fb tuu...dgn blog rasa semangat kekawan lebih dengan ngan kita...sampai sehari tak buka blog...tak up entry ..tak baca blog ,..tak komen entry kekawan rasa rindu sangat...hahahaha..sampai hubby pun jeles dah..hihihihihi....

Ibu Lala said...

ye betull. akk pun suka berblog dari fb. seronok dapat ramai kawan...

ina said...

btul2..fb twitter skg dh x best..dunia blogger smmgnya ohsem kn akk :)

Kesuma Angsana said...

luv yu too dear !

aslvie adam said...

Betul..blog lagi best..smpi dah close fb terus..haha..blog jugak sebagai diary harian kiter..pe nak dicurahkan..dikongsi..dan buatkan paling dihargai ade orang yang baca karya kita....itu buatkan 1 kepuasan tuk diri sndiri...;)

Aisy Nasiha said...

me too... Nice knowing all great friends during blogging...

munna said...

betul tu.... melalui blog rakan munna dah bertambah.....

Mimi Azirah said...

gila kentang abis semua akak describe kat sini...akakkkkk, i'm back....come2 to my house

nadia said...

rasa nak polokkkk polokkkkk je kak intannnn! terharuuu. sayanggg kak intan! :)

pinky said...

huhuhu...ada nama kita terselit...thanks kak....love u...

Cik Aini said...

syg k.intan jugakk :)

kinara kinatara said...

wah nama kina ada di situ..walaupon dah lama tak balas jejak akak:)

maaf ya bz sket..dan thanks akak:)

mama aryan said...

sayang kamoo jugak...

Kakzakie said...

Meh kita semua group hug ramai-ramai intan.. biar terus kejap ikatan ukhuwah ini... kakak pun sayang ikatan ini walau sekadar di alam maya.

Deqla manjew said...

deqla syg akak jugak..kalo sehari x jengok blog akk semcm rindu la..hihi..moga 1 hari nnti kta dpt berjmpa yer kak.. thanks tau sudi mention nama deqla kat sini.. thanks sudi jadi shbt deqla.. syg akk sgt2.. mmuahhh.. :)

Siti Rohaida Yusof said...

lebih ramai kawan alam maya dari kawan nyata cik intan...huhu..kita kawan..yeeeppppii

Nisah Idham said...

ahkaakkk. Nisah setuju dengan pendapat akak, dunia blog lebih sweet between fB.. hurm.. kalao kite kawan di fB, berselisih bahu tak confirm boleh tegur. padahal komen dlm fb bkn main panjang berjela. Rakan Blog pulak, yang jauh ke, yang dekat ke, kalau ade peluang mesti contact2 bagai, whatsapp bagai. (err nisah sms je, xde phone yg canggih) hehe kan lebih sweet kan kan kan....

Nick Nashram said...

yay,nama saya pun ada.
kalo dapat jumpa sume ni konpem best :)

Fieda Rafli said...

betul tu intan..dgn blog ni terasa mcm kita semua ni dekat jer kan...mmg seronok..syg kat kwn2 blog semua..

Fieda Rafli said...

betul tu intan..dgn blog ni terasa mcm kita semua ni dekat jer kan...mmg seronok..syg kat kwn2 blog semua..

ieda immi said...

ye ye .. shuh2 org jahat ituuu ;)

Chic Na said...

love u too kakak. cikna takde kakak, cikna suka ada kakak mcm kak intan. :)

cikna tau akak cari. diorang dok ckp. cikna tak nyorok pun. ada je jd pemerhati. hihihi..

Ratu Hatiku said...

betul2... setuju sgt berblog nie lbh seronok lg dr FB dan seangkatan dengannya :D

wantie said...

tak tulis pun tak pe. janji lekat di hati

Cinta Misteri said...

CiM tkde keeeer....huhuhu....
tk kecik ati pown, we r big family kan intan.

♥ ROS ♥ said...

luv u too dear... :) tq jgak ade singgah blog ros.. :P

LYAfrina said...

lya pon, memang sgt2 jatuh & sayangkan blog..biarlah xde fb & twitter pon.. rsa lebih seronok & tenang di blog.. paling penting, banyak ilmu & kawan2 diperolehi..

NaZiRaH @ Ezyra said...

;-) betul tu akak, blog memang best boleh luah jer apa kita nak luah, boleh story panjang2..

the malay male said...

saya akan cuba menjawab pertanyaan puan dalam entry 30januari nanti ya :-)

CeqGu said...

weeetttt weeettttt nama adik anis pun ada la kak intan hehehe....paling suka ayat yg bawah tu

Nora Karim said...

rakan2 blogger mmg best... (^_^)

wan nurul hezrina abd halim said...

terharunyer kak nama daku yang 3 rangkap2 ado..haha 3 rangkap ker??nurulpun cayang akk juga=)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan yg berbelian2..hihi..
alhamdulillah..
cma pun suka berblog..best..ramai kawan & byk info dapat...

cma pun sayangggg jgj kak intan..
mekasih sudi singgah dan komen kat blog cma.. huhuh.. :)

MaMa Rey said...

ada nama MaMaRey juga la..hehehe..
kalau boleh nak tulis semua kan..

memang berblog lagi best dari fb..
sy lebih suka masuk blog dr fb

Mrs Velentine said...

MV xdalah..hahaha

nanieybarnieylurviey said...

Luv u tooooo... ;) terharu name nani pun ada.. Yeehaa.. :) kak intan aktif la twitter leh tweet2. Selalu nani duk tweet ngn nur chic na ayu and ada lgi blogger lain.. Ohsemm

ct kektus said...

macam2 benda kite boleh tahu kan kak. heheee :D

IntaNBerliaN said...

betoi kak... blog lg best dr fb... hihii

azievee said...

yoooo kak intan nama kak jemah pun ada...baru khatam blog akak.ai cuti lama...

umi alya said...

hurm naper akak leh tercicir n3 ni.. ntah le akak lebih selesa meluahkan segalanya melalui blog