Followers

Friday, 18 January 2013

ORDER DIBUKA SEKARANG!


TUDIAAAAA! BISNES CAM BINA BANGUNAN JE..WALHAL JUAL MASKER JA..KOH KOH KOH..


Disebab kan Neolopah  (sedara Neelofa) sudah order dengan saya masker arang atau charcoal masker  untuk next week…saya nak tanya sapa nak lagi…? Nanti saya pi amek stock banyak2…Tudiaaaaa…heboh tang ni sat..kah kah…


Okeh Neolapah, dah simpan dah satu untuk adikku ini..koh koh koh!


P/S: Sapa ada jerawat banyak , sila pakai facial essence dulu sebelum tepek masker nih..sat lagi nak tarik jenuh tercabut jerawat pulak..ni nak elakkan rasa sakit ja..ini tips pada yg nak pakai. 

30 comments:

Mia Kassim said...

Salam jumaat.....hehe

izan mama mia said...

ok..tapi yg saya masih ada belum habis guna..

Kakzakie said...

Walau dah cantik masih nak cantik lagi..

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya ye intan

pinky said...

kak...masker mcm mn??? nak order jgk....

Nisah Idham said...

akak , nisah suke nak mencubanya..
tapi nisah ade sedikit was2 lah kak..
sebab nye ni semua tulisan jepun je .

errrr kak ni halal ke / ada penegsahan x? (maaf ye bg soalan cenggini)

Anum said...

jom order

LiYa HaNiF :: said...

cam ne nk order nie... nk try gak ler hikhikhik

Cheq Kaq said...

Takper kak..mula-mula jual masker, nanti jual pencuci muka pulak..pastu bukak spa...(besar cita-cita) hihihi..

yes!teruskan usaha kak intan!cyaiyok2!!

Si Matatajam said...

Lps ni makin gempak la bisnes akak

Mimi Azirah said...

wat jela biz masker arang nih kak oi

Mrs Velentine said...

MV masih ada lagi mask..nnt kalau dh habis akan order dgn akak

the malay male said...

dah jadi businesswomen la skrg

ieda said...

yeahhh sila .. sila .. sila order ! ;)

nea lopah said...

Jom2 pakat order ramai2.Nnti gebus Mcm nealoffa, Bukan nealopah ok.
p/s: tolong promote ni Ada diskaun tak? kuikuikui..Jgn marah kak intan ;)

abah khalisha said...

Kirim salam kat Neelopah.hehehe

nanieybarnieylurviey said...

Best maa tarik tuh!!! Cpt2 order :) hot item nih :)

Reiko Masashi said...

sy xmampu la nk beli, ambk arang kayu yg kna bkaq siang td je lah..hihihi

umi alya said...

good luck, mg terus berjaya dan berjaya, amin..

kinara kinatara said...

wah...yang lama ada lagi sket..huhu

TiranaAduka said...

salam adikku intan
Wah biz intan ye.gud luck ta doakan kejayaan buat intan

Reena Onn said...

Ni masker yang color hitam tu ke Intan?

Falsya said...

betul2 nelopah ke yg order kak intan...?????...

Deqla manjew said...

neolopah? wahh antik la nama dia! hahahaha...masker yg camne tu kak??

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
wah..bisnes kencang! hihih..
alhamdulillah..
mai order mai... :p

Deq's Qienz said...

owhh macam ayu juai tuh ek..dq malas la kak..huhuu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah meriah bisnes hehehe

Mrs Velentine said...

nealopah pelanggan pertama yeah

mama aryan said...

Moga terus berjaya ye intan

Chic Na said...

yg ada ni belum habis kak..