Followers

Monday, 7 January 2013

SYM VTS 200

Assalamualaikum dan selamat pagi semua kawan2 .MAAF DIPINTA...Weekend ni penuh dengan aktiviti dan kerja..:) 

Sabtu pertama setiap tahun (setahun sekali) ..staff kat  HQ akan turun ke semua outlet bookstore Popular untuk buat operation day.. So saya kena bertugas di salah sebuah outlet..dan setelah bertahun2 asyik kena buat tugasan Pop Card ..tahun ni saya kena buat tugasan housekeeping ..sekali ada staff yg kena buat tugasan tu katanya sakit mulut..ish ish..selalu org X nak buat popcard ni..malas nak layan customer..nak pi terjah customer....:) tp disebabkan saya ramah tamah, saya x kisah..koh koh koh..:PPPP (RAmahlah sangatttt)..


Okey okey, lagi satu saya terpaksa lari sat dalam sejam setengah untuk ambil motor baru..SYM VTS 200..hari tu kan saya dan encik somi kan duk g usha motor..:P ..koh koh...motor ni baru ambil hari Sabtu tu juga...jadi tugasan yang sepatutnya habis kul 6.30 petang, jadi 7.15 petang baru settle..tapi naseb Manager Branch tu okey dan baik...so kawtim!!


Malam , saya dan encik somi g ronggeng nek motor ni jap...tapi saya ajak balik awal..sebab letih ..kaki sakit nyahhh...berdiri je...

Ahad..TIDORRRRR>>QADA rehat sepenuhnya..hehehe..jadi x blogwalking walau seinci pon..maaf dehhhh..:)

29 comments:

Falsya said...

phewittttt!!..bestnye ride motor malam2..mok mok falsya xreti bwk moto..hehee

Deqla manjew said...

wahh.. syoknye kak naik motor besar... hihihi.. miss u too kak. =)

pinky said...

wahhhh motor baru....merempit sudaaaaaaa

nea lopah said...

salam... seronok nyer cik Intan menonggeng motor. hehehe
Hv a nice day ;)

kak nora said...

amboi! moto baru nampak..

Kesuma Angsana said...

va3.. bestnyer dpt merempit ni hehehe

Anum said...

salam pagi
singgah umah dia jap

Ena's Palace said...

wah..pasni leh merempit la..hehehe

Mimie said...

akak kne popular area mana?

redza said...

wow best tu..bawak laju2 ronda KL

ieda said...

memang best motor nie dikk
puas hati beli
akk pernah ada .. pkai dlm 5 bulan juga .. lepas tuu adik akak ambil ;)

Cheq Kaq said...

patut laa dh takde bunyi koh koh..akak g meronggeng rupenya..waaaa...best nye dpt naik moto tu kak..tp hati-hati tau..kang lepas sakit kaki tak pasal2 lak sakit B****t sebab meronggeng lame sangat..hihihihi..;p

Kakzakie said...

Kakak suka tengok org suami-isteri naik motor tapi kakak ni jenis penakut. Best kalau waktu malam lagi mesti berangin sejuk kan syokkk aje:)

Nisah Idham said...

Salam Kak Intan Berlian (^_~)

wah akak seronok meronggeng ye ??

hehe tak pe.. weekend ni pegi dating lagi naik motor gan en. somi tau !!

Chic Na said...

sian akak penat ye satu hari bekerja.

bestnya dah beli moto. bolehla jenjalan naik moto lepas ni. syoknyaaa kak. ;)

lieyalatif said...

ooo awak keje kat popular yeak...leh dpt diskaun tak ekeekekek

perghhhh cun gile motor .... best2....syok woo berdua berkepit jalan2 naik moto...

IntaNBerliaN said...

sy takut naik motor camni.. hihii besau sgt

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhh posing kat motor baru gituww....

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh amboi amboi amboi kemain ek beronggeng=)cute akk ngan hubby2..lamanya tak naek moto=)

wan nurul hezrina abd halim said...

salam senin kak=)amcam arinie mood ok?akk mesti sentiasa okkan?hehe

Mrs Velentine said...

wah pewitt..kuar berdua naik motor..romantiknya

nanieybarnieylurviey said...

Rindu serindu rindunya kt penulis blog nih!!!! Ngeeee busy betul kak intan. Nasib setahun sekali je.. Ok la kan. :)

the malay male said...

merempit la pegi keje pas ni..hehe

azievee said...

Kemain beso motor kak intan...kalu sy husband beli moto nie padang je la x berani nak bwk

Chic Na said...

betul kak, romantik. :p

akak, dr dulu lg cikna selalu berangan dpt hubby yg ada motor besar. sbb cikna suka sgt naik motor berkonvoi2 tu. huhu.. *blushing*

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
huhuh..mesti penatkan?kene rest byk2 tau..

wewit...ensemnye kude baruuuuuu..tahniah2...
alhamdulillah..

pjm blh? kekeke..:p

Reiko Masashi said...

wahh...ronda2 dgn incik suami..best2 :)

Ibu Lala said...

Pewitt...hb akk pun guna motor sym ni gak. Beli kaler putih. Syok woo nek motor ni. Laju. Cam nak tercabut topi keledar..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah akak merempit sakan la yer hihihihi