Followers

Thursday, 31 January 2013

4 PESANAN


Salam, saya busy giler.

Ada 4 perkara kat sini saya nak bgtau: -

  • Yang mana saya belum published komen anda yg join GA , jgn risau , sebab saya akan go through satu persatu sebelum published. Maknanya saya akan terjah dan follow back anda dan komen entry anda sekali..:) OK? So jgn risau ye..:)

  • In Shaa Allah Saya akan BW esok sebab saya cuti (cuti Hari Wilayah esok! Wihuuu!!!) untuk yg datang terjah saya.:) dan juga bloglist saya. So sorry guys, just sempat tulis yang ni je. Nak BW saya x sempat lg. Lagipun hari ini migraine!

  • To Waniey aka Ibu Qalief, Hadiah dah sampai. Nanti kak intan up entry ok sayang..:)
  • To Ina Sazali (winner my 1st GA) , esok kak intan postkan hadiah, In Shaa Allah.

26 comments:

Anum said...

noted

Farah Waheda Wahid said...

sama la saya kak intan... busy sangat nih... hu hu hu...

Cik Zara said...

it's okay kak intan.. :)

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..seronok nak bercuti esok ye. sama la kita. hehehe

CeqGu said...

wahh super bz ni cik intan berlian....tak pa, kami sabar menunggu cik intan berlian datang ziarah hehehe

redza said...

wihuuu!!bestnya cuti

nea lopah said...

cepat sembuh yer kak intan..jgn lupa makan ubat. Take ur rest! muuacck!

Ibu Lala said...

4 pesanan penaja ek...akak singgah sini ye...

Aisy Nasiha said...

Mantap..Mesej ni...
Makan ubat supaya cepat hilang migrain tu..

Ratu Hatiku said...

tulah esok kita cuti kan... yahoooo...... :D

Cheq Kaq said...

To cheqkaq??ade pesanan tak kak??hahaha..selamat membizikan diri kak..:)

Nisah Idham said...

oo akak cuti esok ye..
weeeee beshla ye..
nisha kerja lah kak, kedah bukan wilayah la.. uhuk uhuk hehe :)

Kakzakie said...

Utk kak zakie nak buat GA ke dua tu juga tak lama lagi nak joinlah intan...

Chic Na said...

buat keja pelan2 akak sayang & selamat bercuti. ;)

Mrs Velentine said...

MV pun cuti gak esok

izan mama mia said...

saya br pas sakit kepala..dtg senggugut pulok..huhhu

Reiko Masashi said...

waa....untungnya cuti:P

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
caner hari ni . dah ok migrain?
syiok la cutiiiiii.. :p

nanieybarnieylurviey said...

Ari ni da ok kan???? Hrpnye da x migrain lgi :) kak intan wat pe tu. maaf lmbt sikit terjah sni

IntaNBerliaN said...

bz yer kak... :)

MulutPayau said...

selamat berhujung mnggu dik..harap2 dah sihat dari serangan mgrain...

Mimi Azirah said...

busy betul kak intan skang

Deqla manjew said...

xpe kak.. dahulukan yg mn penting dulu k..syg akk... =)

wan nurul hezrina abd halim said...

kemain lagi siap ado pesanan..nnt nak tiru mcm akk gak arr.buat pesanan//hahahahahaha

Falsya said...

saya pun super duper bz....;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

saya pn bz gak ni..akak xpyh up entry pun xper la :-)