Followers

Saturday, 12 January 2013

CHARCOAL MASK @ MASKER ARANG YG SAYA GUNA

Salam semua, 

Nilah masker yang saya selalu guna. Boleh keluar blackhead dan whitehead. Saya dah pakai dan puas hati. Jadi, saya  ambil banyak stock untuk jual pada kawan2 dan Alhamdulillah laju je  sebab ramai yg satunya malas nak g cari, nak naik kereta, nak bayar parking..jadi diaorang terus amek je kat tangan saya.huhuhu  

STOCK IN HAND! SESAPA NAK BGTAU SAYA YER..Sy TAK untung  berjuta ganda pon, Just ambil duit minyak sikit je.Kalau nak diposkan terus makna kata kenalah tambah duit postage kat saya yer..:) maka barang berdesup sampai depan pintu umah. koh koh koh!

Cara pakai masker arang: 
  • Basuh muka bagi segak2 dan bersih dulu.
  • Lapkan muka.
  • Pastu boh ler masker ni.
  • Boh bagi tebal sikit la ya nanti nak cabut daripada muka senang.
  • Nanti bila cabut korang tengok, whitehead dengan blackhead tercabut sama dengan topeng korang tu. 
  • Lepas tu rasa muka suci murni ja. Amalkan selalu...








16 comments:

CikLily Putih said...

beli kat daisho kan? betul tak... tengah cari gak ni

miza yusof said...

selalu baca review blogger :)
teringin nak cubalah :)

nanieybarnieylurviey said...

Sdp kan. Nani pun pakai yg ni. Ble die kering muke rasa tegang. Syiokkk

Cheq Kaq said...

Akak..brape hengget ni?nak..

Fieda Rafli said...

ramao blogger guna ni..

Deqla manjew said...

owhh produk ni...mmg dah lama nk try tp x dpt2 lagi..tgh tggu org hantar...hihi

Falsya said...

falsya ade nmpk kat daiso..nak beli tp mcm takut sbb xtau isi kandung..hehe..

Kesuma Angsana said...

rasanyer ramai blogger yg pakai ni lah

nea lopah said...

salam kak..brape harga ni? nk tau jugak.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani pn dh try kakak hehehe

Nisah Idham said...

Ni produk jepun ke ??
bape rm ni??

Mimie said...

sy pun guna nih kak intan...xbis lg..hahaha...tp memg terbaik...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
wah..promote.. ermmbrg bagus tak pe..
ada untung jugak.. :)

cma xpernah lg nk guna.. ermm..leh la try guma nnti..

wan nurul hezrina abd halim said...

takut tgk maskernie sbb kaler nyer itam

Si Matatajam said...

Memang terhangit di pasaran ni.. Hi hi

Chic Na said...

perit kak nak tanggalkan. huhu.. keluar2 air mata.