Followers

Tuesday, 8 January 2013

JAWAPAN TEKA TEKI


Hahaha..Okeh2 dah macam jawapan ku terima pasal teka teki nih..gelak tergolek2 juga..lawak lah kawan2 daku nih..koh koh…apapun syabas semua..Cuma sorang je yang terpantas dan bg jawapan dengan tepat! Ini dia orang nya!!

Koh Koh Koh....tapi kan, jawapan2 yang lain pon semua boleh diterima !! 

telor kambing kat atas tu boya xleh tokak la sebab dah parking side atas masa duk kuak lentang tuh!  so kambing leh ler berenang dengan tabah ke seberang..har har har


25 comments:

♥cikmOt♥ said...

tak aci kak...tak tau pun psal teka teki ni...huhuhu

Anum said...

hehehe

Kakzakie said...

Hahaha.... ha tu dia Intan kakak punyalah gelak besar. Pandai kambing kuak lentang ye:)

ct kektus said...

sempat ye main teka-teki kak. :D


psstt. bila kite baca teka teki tuu kite tak terfikir poini jawapannya. *kite baru je baca. haha :D

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai dah terlepas teka tekuk

Deqla manjew said...

hahahaha.. betol ke jawapannya tu.. pndai kambing kuak lentang ye kak.. hahaha..

ps/ : kak, akak guna line maxis ke tu.. cpt2.. nk topupkan ni.. hihi :)

Deqla manjew said...

dah topup..hihi..dpt x akak ku cyg?? :)

MaMa Rey said...

hehehe..ye tak ye jugak..kan buaya tu suka makan telur je..hehehe..bijak Falsya..

Cikgu Ma said...

lorrr...x dan nak teka....

Cheq Kaq said...

alaaaaa..salah ke jawapan cheqkaq..hehe

munna said...

alahai dah terlepas segmen main teka teki ni

Ibu Lala said...

Nak pecah perut bc jawapan masing2..

nanieybarnieylurviey said...

sump tak terfikir pun.. wahaha.. gelak kt diri sendiri.. adehhh..

nea lopah said...

hahahahaha... buruk bebenor rupenyer kambing tu yer.

Chic Na said...

serius ke tu jawapannya? kihkihkih.. penat mikior. :D

LiYa HaNiF :: said...

alaaaa k.intan, liya bukan org kedah lah.. hehe liya org perak..salam kenal ye kak intan...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan...
haha.. erkk..kenapa mesti kuak lentang?
konpiussss ? :p

IntaNBerliaN said...

hihii pndai plal kmbing kuak lntang yer.. hihii

Nisah Idham said...

alamak terlepas lah teka teki tu.

tak terfikir pulak tu jawapannya ye..

tahniah buat beliau yg jwb terpantas hehe

Mimie said...

memg tuh jwpn die erk...hahaha

mama aryan said...

x sempat nk tgk,akak bizi mggu ni,ni baru nk jenguk kawan2

Si Matatajam said...

Ha ha betoi tu kuak lentang..bleh bayang tak kambing berkuak lentang..ha ha

ieda said...

ahhaha tahniah adikku sya ! ....

lepas nie ina buat layie teka teki tau !!!!!!!!!!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala telepas tau teka teki ni huhuhu

Falsya said...

hahahahhhaa..tetibe mcm nak tergelak besau plak...hahahahha