Followers

Tuesday, 15 January 2013

KHATIJAH TAN BERLAKON DALAM SIRI DRAMA “MERLIN”


Semalam tgk episode akhir Merlin , encik somi saya beberapa kali dah duk sebut pasal ni bila tgk siri Merlin ni…Cuma saya  baru tingat nak bgtau hampa semua..Ada ka dia kata

“Eh, muka Princess Gwen ni macam Khatijah Tan la…”

Errr..ada ke? 

42 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
hohoh..cma pun tgk gak episod akhir tu.. sedeh..

okeh..mcm muke kathy tu er... no komen.. keh3..apekah ? :p

Deqla manjew said...

owhh.. pompuan negro tu yer? hikhik..mmg ada la iras sikit2.. :p

redza said...

xpernah tgk drama merlin tu hehe

Mia Kassim said...

Ha'a lah baru perasan cam rupa khatijah tan...hehe

Cheq Kaq said...

erkkk????ade ke??hahahha

Cheq Kaq said...

kakak intan ku sayang..masker arang dh smpai..mekasih ye...nanti cheqkaq tempek2 kat muke supaya gebussss..koh koh

ieda said...

erhhh ader erhhh ekekke ;)

gdsbnga said...

masuk ni dah tiga blog yg kite baca cite pasal merlin :p

umialya said...

akak suka lakonan Khatijah Tan

Ratu Hatiku said...

hihihi...... sekali pandang la mgkn bentuk muka tu kot...tp dua kali pandang da jadi lain la pulak hihihi

combi said...

ta ikot citer tu...huhu

nanieybarnieylurviey said...

Tgk member update status kt fb psl merlin. Xpnh folo pun :(

Nisah Idham said...

huhu ade ke ??
tak tahu pulak ada khatijah tan kat dalam tu..
tak tgk pulak final Merlin smlm...

CeqGu said...

haaaa dah lama saya perasan tau intan. Tapi tak tau nak cakap kat sape sebab my family termasuk en asben tak suka tengok cite tu. kita layan sorang2 jer tau huk huk huk...last2 dah tak ikut pun citer tu. tau tau king arthur dah mati huk huk huk

Falsya said...

hahahahahahahaa..khatijah tan ke kak..adehhhh..jauh bebenor..hehehe

azievee said...

Yer la ada skit-skit...Khatijah Tan time mude...hahaha

Mas Zull said...

assalamualaikum intan...hehehee buat lawak jer kan...:)

Kesuma Angsana said...

tak mo lah... hehehehehe

nea lopah said...

Kelakar tajuk n3 akak ni. hehehe
Akak apa khabar??

Reiko Masashi said...

uih..ingat btul2 td..hehe

IntaNBerliaN said...

sy xtgk la plak cite tu kak

munna said...

akhirnya athur mati juga......

Sue-Rya Qistina said...

erkkk..alamak, x pernah tgk merlin pun. sbb time tu dah titun (maklumlah, penangan ibu mengandung :D)

the malay male said...

hebat tul khatijah tan yeeee

Cik Aini said...

hahahaha
ada ka skali kuar cam Khatijah Tan..Sian kat Princess Gwen tu :)

Ayu Lah said...

heheh.. yer dok khatijah Tan?? Haaahahaha...

izan mama mia said...

Assalamualaikum..intan..i'm back..hohoho...

err cam katijah tan ker??....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

skali khatijah tan dalam merlin daaaaa

Deqla manjew said...

salam khamis kak intan..selmt pagi.. :)

mama aryan said...

hehe..betul jugak tu ye

nabilah_2908 said...

hahahaha...iye ke....

Katiajh Tan versi kurus la kot...hehehe.. :)

sy pun minat dgn cerita Merlin ni..dari first season sampai lah yg last...sedih gak kan ending dia.. ;)

nanieybarnieylurviey said...

jwb kat sini :)
xthu la mne chic na menghilang.. kt twitter pun die xde jgk.. try tweet die.. mungkin ahli gsf tau kot.. cer tnye deqla :)

Qhaifa Nur said...

tak pernah tgk citer ni...
iya ke intan...

wan nurul hezrina abd halim said...

arwah abah suka sangat ngan citer merlin tapi nurul tak layan sangat citernie..

Mimie said...

memg de sket2 kak...hahaha

Fieda Rafli said...

tak tgk..

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi memang ada sikit2...baru perasan jugak hubby intan ckp...

Si Matatajam said...

Ha ha biaq betoi...M tengok xdak iras la... Ha ha

QasehnyaRania said...

tak tgk pon

kak nora said...

bunda pun tak tengok..

Deq's Qienz said...

muahahaha ada ka patut muka gwen cm khatijah tan..hahaha lawak la somi kak nih

Chic Na said...

tak sama la kak. cemana abg firdaus bole cakap sama. hikhikhik..