Followers

Tuesday, 8 January 2013

BAGAIMANA MOOD ANDA HARI INI?


Assalamualaikum semua,

Mood korang cemana hari ini?

Mood saya? Gembira walaupun menjadi gemuk semula..sebab asyik makan ja. KOH KOH KOH!!

Bulan Januari cuti banyak kan! 24 dan 28 Januari cuti umum!
So saya lak amek 25 Januari (replacement off day) sebab 5hb hari tu kan kena keja ..so nak replace cuti dan beronok-ronok di rumah…wahahahahah…syok wehhhhhhhhhh!!

-Jadi cuti saya 24, 25, 26,27,28…yahoooo

Errrr..bonus korang bila dapat eh eh eh???

23 comments:

nanieybarnieylurviey said...

mood ngntuk nih... xckp tido.. :)
wahhh bestnye cutiiiiiii...
opis nani xde bonus.. :(

fieda said...

mood arini seronok sbb line laju dan boleh ber bw..yess...

Aisy Nasiha said...

amboih..happy nya cheq... cuti lama tu aih..boleh p honeymoon...
akak, saya tak abis lagi bz ni.. of coz mood masih lagi tak berapa ok sebab asyik kejar masa je ...
arini la ada datin nk jumpa sebab nak tanya pasal anak dia... hope she's not going to find any problem r complain which difficult for me to handle... wish me luck k..

Anum said...

gembiraaaaaaaaaaa

MaMa Rey said...

mood hari ini hepi-hepi sebab anak dah tak demam lagi..

sy pon kuat makan jg..nasib baek anak menyusu kalao tfk berkilo2 berat bfn hehe

Falsya said...

arinie mood agak kurang skit tp bile kenangkan byk cuti terus ade mood balik...ngeeeeeee

Deqla manjew said...

wahhh sambung cuti yer kak..syok gak tu..nk jugak la.. hahahah..tp kalo hubby keje x jadi la..nk watpe sensorang kat umah.. huhuhu...

Ratu Hatiku said...

Bestnya....lama cuti nak pegi mana tu :D

Kesuma Angsana said...

mood mesti happy & ceria selalu kihkihkih

Cheq Kaq said...

mood cheqkaq arini bengang sikit..huhu..tp lepas bc n3 akak tersenyum sorang2..hehehe..koh koh

Mimie said...

ari nih mood sy ok jer kak...hehehe

Kakzakie said...

Terus kakak tengok kalendar Intan. Baru perasan Thaipusam jatuh hari ahad best juga kan replace Isnin. Kakak pun suka nie..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
muehehe..same la samela..

uuu..lamenye coti..jeles ni.. :p
haha..bonus?? jeng jeng jeng... :p

ct kektus said...

seronok lah kak intan cuti ni. :D

wan nurul hezrina abd halim said...

berat nurul senang turun senang naik..kesimpulannya turun naiklah.hehe

Ibu Lala said...

Wahhh lamanya cuti. Akk pun plan nk ambik cuti gak on 25 tu. nk pi legoland kononnye sbb dapat tiket knk2 free. Tp klw ank ada exam minggu tu nmpknye kena cancel la..mudah2 x exam la.

Chic Na said...

mood happy je. lamanya akak cuti. mau holiday mana2 ke? bonus selalu august. ;)

syg betul abg firdaus kat akak. tp okla xyah drive, xdela stress nk hadap jam tiap2 hari. naik moto pun best.

IntaNBerliaN said...

wah, lamanya akak nk cuti.. hihii

Nisah Idham said...

>> mood nisah tak berapa nak ada..
sebab dari pagi tadi tak nampak chenta hati. sibuk. sampai tak ingat kite !!

tak suke tau !!

mama aryan said...

mood mggu ni bosan & bizi,next week baru nak happy sbb nk pg holiday hehe

Si Matatajam said...

Cuti lama2 tu..mai la ke Langkawi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mood xsehat la kak..qalief br kluar spital wani plak kena flu huhu

Reiko Masashi said...

mood reiko xsbar nk pegi sbah..hoho