Followers

Friday, 25 January 2013

DOUGHNUT FROM CLAY

Jemput makan..:)  koh koh koh..no no no..tidak boleh dimakan ye syg2 sekalian...

Ini hasil kerja tangan saya ..Yang ini made from soft clay...sesuai dijadikan keychain.. seronok buat kraft cuti2 ni sambil mewarna... So enjoyceeeee..:)



31 comments:

misluvcoklat said...

lorhh, ngatkan donut betul td. hikhik
comel2 n nampak sedapp :D

Aisy Nasiha said...

Wah berbakat tgn akak ni.. Blh. Buat dgn tangan rupanya, saya ingat key chain mcm ni dibuat dgn mesin.

Anum said...

nyum2

zana fahmi said...

Kakpb suka craft, lama tak buka kotak barang dlm stor. Mcmna buat tu? Nak tau juga ni..

CeqGu said...

intan....kagum la dengan kekreatifan awak....(ecehh awak la pulak,sopannya hehehe)...ajar la kat anis....serius ni nak tahu. sebabnya anis ni cikgu pen khas.budak2 istimewa mmg sangat suka buat kerja tangan ni.hasil diaorang nanti diaorang akan jual kat skolah.jual murah2 jer sbb nak ajar diaorang berbisnes.bagus utk kerjaya diaorang nanti.kalau tak nak ajar secara terang2an, ajar ler secara sulit-sulitan menerusi emel arenis.edayu@gmail.com hehe.....boleh la yer yer...clay tu beli siap ke atau pi korek kat tepi sungai?:)

Falsya said...

ku pikir bisa dimakan buk..ahahaha..tertipu sudah..;)

Ratu Hatiku said...

Wah rajinnya....buat donut je ker? lain2 xde ker? hihihi... blhlah jual pastu.. kreatif :D

Riedaffya ibrahim said...

hish ingat betui2 blh makan tadi k.intan...serius cantik le...

redza said...

lah ingatkan donut yg boleh dimakan

Qhaifa Nur said...

nasib baik tak terliur intan...
tapi memang kreatif...

Mimi Azirah said...

akak mkn donut tuh ke?hehehe

Cik Aini said...

sedap smp mnjilat jari lah K.Intan.hahaha

btw sgt kreatif tau :)

izan mama mia said...

heheh..kreatif

Deqla manjew said...

kreatipnye akak.. ehh buat dgn apa tu eh?? rasa mcm nk ngap je tau! :p

Mia Kassim said...

Sia sia keluar air liur tengo donut rupa2nya palsu semata2....

RedRose said...

clay? really? I thought dat is real. whoaaaa... sgt berseni la you sis.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
huhuh..looks so real!
menjadi2 seni akak ni ye..
alhamdulillah :)

MaMa Rey said...

ingatkan donut betul tadi..
macam betullah..

tengok dua kali rupanya hasil kerja tangam..Berbakat Intan dalam bidang ni..

Nadia Elena said...

bisnes lah kak, pe lagi.. =D

the malay male said...

kalau tak bgtau donut tu dibuat dari clay... confirm dah terliur saya tengok.

nea lopah said...

kreatif nye kak intan...

nanieybarnieylurviey said...

Mlm khamis tu ada nmpk kt fb n mati2 nani ingt donut betul. Nk komen xlrt da ngntuk.. Rupenye clay .. Hehe

Nisah Idham said...

akak..
rajinnya buat menda2 ni.. hehe nisah rajin kagum je.. buatnya idak mandang... hehhe

ct kektus said...

kenapa nampak macam real kak oi ? tetiba rasa nak makan kuih donut dah malam2 camni. hukhuk

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rajin akak bercraft noh hihi

IntaNBerliaN said...

ingat yg betoi td... tp rajin betoi akak yer.. kreatif :-)

Chic Na said...

nampak sedap mcm betul2 punya. ooo akak guna clay eh. pandainya.

mama aryan said...

rajin sungguh cik intan ni ye..

Fieda Rafli said...

mmg betul tadi ingat donut asli..hihihi

Fieda Rafli said...

mmg betul tadi ingat donut asli..hihihi

wan nurul hezrina abd halim said...

lah kalau akk terus kata dunkin donut tuh pun daku cayo...hahaha sangat sedp dipandang..