Followers

Friday, 18 January 2013

LINK KASI MARI AKAK JUGAAA…


Saya pon tetiba nak wat entry macam Falsya buat…Ada  follower saya yang x ada link so cemana saya nak follow balik..huhuhu..bukan sombong…sesetengah x ada link.. adeh adeh..yg mana ada link saya belum follow , tunggu yer..saya akan datang…

Kang nanti x pasal2 kata sombong..bukan dikkk…ahkak ni ramah tamah dikkkkk..:) Cuma masalah link lik kolink ni korang x ada bg ataupun korang hide..kalau nak privatekan x dapek la nak nolong..hehehe..

Apapun tq ya sudi folo ahkah ni dikkkk..:)

22 comments:

Anum said...

hehehe
betul2 sama macam anum
ada yang x de link

pinky said...

hehehe...samalah kak... sll jgk mcm ni...nak follow blk xdpt...

★ aIsyaH ★ said...

technical problem tu . sabar ye . xD

redza said...

masalah yg biasa dihadapi oleh semua blogger

MaMa Rey said...

hehe sama juga..tak dpt jejak mereka sbb link tak ada

Kakzakie said...

masalah yg sama melanda kakak. Rasa bersalah juga. At least kalau ada komen still boleh jejak juga intan.

Cheq Kaq said...

a'aahhhh..ahkak intan berlian bling bling kite ni memang rahmah tahmah orangnyer..sila kan jgn private okey..;p

Falsya said...

eh eh, sama la entry kite..hehe..masalah kan kak kalau jd gini..dh la falsya nie pemalu..eeehhh, hahhahahha..

CeqGu said...

betul betul betul tu....nanti nak buat gak la announcement cenggini...

izan mama mia said...

saya pun dok hadapi masalah yg sama..tak boleh nak jejak sbb xder link

Nisah Idham said...

oohh kak intan belian..
nasib baik nisah ade link, kalo tak..
hurmm x dapeklah akak mengfollow nisah ye..

Ratu Hatiku said...

samalah kdg tu nk follow blk xblh sbb xde link... :D

Si Matatajam said...

Memang dilema sangat bila ada follower yg x dak link ni kan..

Mimi Azirah said...

memg sush nk follow kalo xde link

nanieybarnieylurviey said...

Yg xde link mmg xdpt nolong laa

QasehnyaRania said...

ya betul tu .harap bagi kerajsama ye.. ;D

Deqla manjew said...

itu la mmg ssh nk follow kalo x letak link..pas tu nnti kata kite sombong kan x follow blk..huhu.. best tajuk entri..dulu dok bangla ke kak?? :p

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak intan..
yup2..cma pun ade mengalami masalah ni..
hrp2 mereka sudikanlah tepek link supaya senang kita nk jejak semula kan.. :)

Deq's Qienz said...

paham akak dq pon adeer juga cmtuh..tp malas nk bik port la..lantak ke depa...bleh cmtuh??hikhik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani pun ada juga jd mcm tu masalah betol la

mama aryan said...

Sama la dgn akak..yg xde link mmg x dpt nak follow blk kan

Chic Na said...

betul tu. banyak kali jgk kena mcm ni. susah betul nak follow balik.